Vesti Vojvodina

Dobrotvor odveo na letovanje 25 dece korisnika narodne kuhinje u Subotici (FOTO)

Klinci Crveni krst more 4
Foto: Facebook / Crveni krst Subotica - gradska organizacija

Totalno sivilo u kojem svakodnevno živimo prosto nas tera da lične brige i nedaće stavljamo na prvo mesto, često ne mareći dovoljno za druge, koji su u mnogo težoj situaciji.

Upravo iz tog razloga, zaista je sjajno videti da postoje ljudi koji i dalje brinu o onima koji imaju toliko malo u životu i žele da ih usreće.

Kako je na svojoj Fejsbuk stranici objavila gradska organizacija Crvenog krsta (CK) Subotice, deca iz ovog vojvođanskog grada, inače korisnici Narodne kuhinje, dobila su priliku da iskuse čari pravog letovanja, koje im je omogućio anonimni dobrotvor.

Zahvaljujući donatoru velikog srca, 25-oro dece imalo je priliku da provede prelepih 10 dana na moru u Crnoj Gori. Bili su smešteni u odmaralištu CK Srbije „Krista Đorđević“ u Baošićima, a odmor je protekao uz kupanjac i dobro raspoloženje.

Dečici su obezbeđeni i prigodni sadržaji, poput škole plivanja i kursa pružanja prve pomoći. Pored kompletnog aranžmana, donator je deci i obezbedio i džeparac, kao i sredstva za zaštitu od sunca, stoji u postu objavljenom na ovoj društvenoj mreži.

Ovakvi potezi zaista vraćaju veru u ljudski rod, a sasvim sigurno da će klinci pamtiti ovaj odmor čitavog života.

Šta drugo reći, nego jedno veliko – bravo!

Siromašna deca Zrenjanina nemaju za flaširanu vodu, pa u školu nose česmovaču prepunu arsena

667 Shares
667 Shares
Share via
Copy link