Magazin Srbija

„Dojila sam dete majke koje nema mleka – hoću da budem poznata, hoću da budem slavna“ (VIDEO)

dojila tudje dete

Samo šest sekundi snimka na društvenoj mreži TikTok bilo je dovoljno da napravi pometnju u čitavoj zemlji. Naime, žena na snimku priznaje da je dojila tuđu bebu u bolnici i da je to radila dok babice ne gledaju.

Kako tvrdi u snimku, majka jedne bebe nije imala mleka i ona je samo pohitala u pomoć, a u videu je napisala sledeće:

„Onaj divan osećaj kad podojiš nečiju bebu u porodilištu jer majka nema mleka još uvek, ali krišom da bebice ne vide“ i video je mahom komentarisan kao „potpuna bizarnost“.

A onda se ona i oglasila povodom inicijalnog snimka, ponovo putem svog TikTok naloga:

– Moj video „dojila sam dete majke koje nema mleka“, je jedna žena kojoj se nije dopalo to što sam dojila nečije dete okačila na Tviter, a kasnije je dospeo i na portal Žena.rs. Kada sam pročitala njeno ime, setila sam se da sam je blokirala na TikToku jer mi je non-stop pisala negativne komentare o tome, ističe ona.

Dodaje i da je bilo više pozitivnih nego negativnih komentara, a čak i ispod objave na portalu uglavnom svi pišu pozitivno.

– Čak i na Fejsbuku gde sam ja podelila, javljaju se žene i pišu sve pozitivno o tome što sam ja uradila i ja bih to opet uradila. Kome se ne sviđa, ne mora ni da piše ni da gleda, i ne mora da vređa i priča kako je to nešto što nije normalno. Pa to se oduvek radilo, bože moj, kako su žene hranile decu pre sto godina kad nije postojala dohrana, nego su jedna drugoj komšinice, prijateljice, rođake, dojile bebe ako jedna od njih nema mleka, istakla je ona u videu i dodaje sledeće:

@gospodja_ministarka

#fy #fy #fypシ #xyzbca #viral

♬ Headline News – Piotr Pacyna

– E, pa samo da vam javim, hoću da budem poznata, hoću da budem slavna, i poručuje dalje da svi pogledamo njen video.

Izvor: Žena Blic

Ema doji sina (2), okolina poručuje da je za zatvor: Neke majke to čine do njihove 7. godine (FOTO)

Redakcija Luftika.rs

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

45 Shares
Share via
Copy link