Balkan

Dodik kao Vučić: Za stranku ima testova, a za bolnicu nema (VIDEO)

Draško Stanivuković, kandidat za gradonačelnika Banjaluke na lokalnim izborima koji će se održati 15.11. tekuće godine, podelio je na svom profilu video zapis kojim se potvrđuje da se u banjalučkom štabu SNSD-a dele testovi na koronu osobama starijim od 65 godina, dok Univerzitetsko klinički centar Banjaluka ima problema sa broHjem istih, tačnije, u toj zdravstvenoj ustanovi mogu se testirati samo oni koji su vitalno ugroženi, piše portal Moja Hercegovina.

Na objavljenom snimku vidi se nepoznati muškarac koji dolazi u štab SNSD-a u Banjaluci sa namerom da se informiše o podeli testova na koronu.

Ženska osoba, a zatim i muška mu saoštavaju da se testovi dele samo osobama starijim od 65 godina. Na konstataciju da su ”jači od UKC-a”, muškarac iz štaba kaže da je ”UKC preopterećen”.

Na snimku se vidi i dolazak istog muškarca u UKC kako bi se raspitao o testiranju, a dobio je odgovor da se trenutno testiraju samo oni koji su vitalno ugroženi, a da ako hoće da plati 150 KM, može odmah biti testiran.

Draško Stanuvuković, koji je i objavio ovaj snimak, na svom Fejsbuk profilu pozvao je da se ova inicijativa zaustavi.

”Pozivam gospodina Igora da zaustavi ovako jednu monstruoznu, u najmanju ruku skandaloznu inicijativu i da brigu o zdravlju prepusti zdravstvenim insitucijama i radnicima, našim doktorima koji sve ove mesece ulažu nadljudske napore.” – naveo je Stanivuković u svojoj objavi.

”Vaše je samo da dođete, a brigu o vašem zdravlju prepustite nama!” – stoji u dopisu izbornog štaba SNSD Banjaluka, tačnije rejonskom odboru Borik 1 ove stranke.

Ono što je takođe zanimljivo u video zapisu je to da muškarac iz štaba kaže da se baka dotičnog muškarca može testirati, a pre toga ostaviti podatke u štabu. On mu takođe navodi da po dolasku u privatnu laboratoriju na testiranje nije potrebna zdravstvena knjižica, samo lična karta.

Obraćajući se ženskoj osobi, muškarac iz štaba govori da se gostu da ”paket” da nije džaba došao, iako ostaje nepoznato o kakvom se paketu daje.

Vulin dobio plakatu sa “nevidljivim” F-117 A, a Mile Dodik svoju zbirku pesama

Dragana Krstić

Blogerka, opasno navučena na šoping, i jednako toliko vezana za putovanja.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

14 Shares
Share via
Copy link