Uncategorized

Doček na Trgu slobode – satnica i korisne informacije

Na velikoj bini u centru Novog Sada na Trgu slobode, 31. decembra 2015. u 20.00 časova će nastupiti ženski sastav Štikle i vikleri, nakon čega će na binu izaći banjalučka Rock Simfonija, a zatim i novosadski bend Love hunters. Pola sata pre ponoći nastupiće grupa Van Gogh sa kojom će publika i odbrojavati poslednje sekunde do Nove godine i do vatrometa u ponoć. Sat vremena nakon ponoći na binu će izaći grupa Partibrejkers. Pored svirke na centralnom trgu, u Katoličkoj porti, u organizaciji Radija AS FM biće postavljene bine sa DJ setovima koji će tokom dana od 14 časova do 2 sata posle ponoći zabavljati ljubitelje elektronske muzike.

 

docek-nova-godina-2016-novi-sad-izvodjaci
© Aleksandar Milutinović

Za vreme proslave Nove godine na Trgu slobode biće angažovana redarska služba koja će brinuti o bezbednosti, a kontrolni punktovi će biti postavljeni na početku svih prilaznih ulica ka trgu.

U koncertni prostor neće biti dozvoljeno unošenje bilo koje vrste hladnog i vatrenog oružja, pirotehničkih sredstava, napitaka u metalnoj ili staklenoj ambalaži i ostalih predmeta koji mogu ugroziti bezbednost ljudi koji tu budu provodili novogodišnju noć.

Zbog dočeka, neke ulice u širem centru grada biće zatvorene za saobraćaj. Trifkovićev trg, kao i ulice Njegoševa, Miloša Hadžića, Đure Jakšića, Svetozara Miletića, Nikolajevska, Grčkoškolska, Zlatne grede (od Pašićeve do Daničićeve), Grozde Gajšin, Natoševićeva, Nikole Pašića (od Grčkoškolske do Skerlićeve), Modene i Ilije Ognjanovića biće zatvorene za saobraćaj na dan dočeka od 15 časova do sutra ujutro u četiri sata.

Semafori u široj zoni centra Grada Novog Sada u noćnim satima 31. decembra 2015. godine do 1. januara 2016. godine radiće u režimu za dane vikenda, odnosno ukida se režim žutog trepćućeg svetla. U svim ulicama užeg centra grada (pešačke zone) zabranjuje se ulazak vozilima sa važećim odobrenjem, osim za vozila organizatora dočeka Nove godine, javnih komunalnih preduzeća i prioritetnih vozila. Parking garaža iza zgrade SNP-a privremeno će biti zatvorena i korištena za potrebe parkiranja vozila organizatora i gostiju.

Privremena izmena režima saobraćaja važi od 31. decembra 2015. godine u 15.00 časova do sutra ujutro u četiri sata.

Izvor: novisad.rs

Proverite i program za doček u novosadskim klubovima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

87 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap