Magazin Novi Sad

Sve „sportske aktivnosti“ koje nudi Novi Sad – od driftovanja i pesničenja pande do šetnje dinosaurusa na povocu (VIDEO)

dobrodošli u novi sad
Foto: Screenshot/Instagram/nsukrivo

Mnogi posetioci Novog Sada imaju utisak da se u glavnom gradu Vojvodine živi izrazito polako i da se „ima kade“. Međutim, Novosađani dobro znaju da ima da ponudi sve što i višemilionski gradovi, ako ne i više, samo na naš način.

U to sa najbolje možemo uveriti ako pogledamo najnoviju kompilaciju komičnih snimaka, pod nazivom „Dobrodošli u Novi Sad“, koju je objavila Instagram stranica nsukrivo.

Tako možemo videti da su neke aktivnosti koje se upražnjavaju u našem gradu šetnja dinosarusa na povocu, pesničenje sa pandom, jahanje ponija, vožnja troniteta sa ogromnom svetlećom flašom piva na leđima, ali i slapove koji se slivaju sa novosadskog SPENS-a.

Tu su i „sportske“ aktivnosti, poput driftovanja besnih automobila u kružnom toku i na Mišeluku, skokovi u plićak sa Mosta slobode, ali jačanje bicepsa zgibovima na „Miletiću“, ili „uspešno“ preskakanje „prepona“ kod Banovine.

Kompilacija video snimaka je ubrzo privukla veliki broj pregleda i komentara na društvenim mrežama, a verujemo da ćete i vi uživati u ovom miksu „novog“ Novog Sada.

„Mislim da ne postoji jači snimak na netu trenutno“, „Jedino što fali je paljenje guma na Klisi“, „Kad Beograd dođe u Novi Sad“, „Novi Sad is not for beginners“, „Nekad je NS bio grad. Sad je smetlište“, glasili su neki od komentara.

Novi Sad – nekad i sad: Kako je izgledao glavni grad Vojvodine pre Prvog svetskog rata (VIDEO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link