Magazin Svet

Džekpot na lutriji preuzeo sa maskom iz “Vriska” kako ga rodbina ne bi prepoznala (FOTO)

Osvajač lutrije vrisak
Foto: Supreme Ventures

Verovatno je san svakog malog čoveka da jednog dana osvoji novac na lutriji i reši se nagomilanih dugova i kredita, konačno kaže zbogom šefu na čemernom poslu zbog kojeg se svakog dana budi u sedam sati i počne da živi život punim plućima, rešen finansijskih briga.

Međutim, onda kreću patnje druge vrste – kako se rešiti navaletnih rođaka koji bi želeli da se “omaste” za svoj deo, zaboravljenih “prijatelja” koji očekuju čast u kafani, ali i potencijalnih kriminalaca čija bi meta mogli postati čim se sazna vaš identitet.

Muškarac koji je osvojio džekpot na jamajčanskoj lutriji je uspeo da doskoči i tom problemu – došao je na dodelu nagrade prerušen u masku iz popularnog horora “Vrisak”, sve u cilju da bi ostao anoniman!

Čekao 54 dana da preuzme nagradu

Da bi smislio ovaj “pakleni” plan i izbegao pozive rodbine i prijatelja, trebalo mu je čak 54 dana nakon što je dobio nagradu od 158.400.000 jamajčanskih dolara, što je približno 1,2 miliona američkih zelenih novčanica.

Osvajač lutrije maska
Foto: Supreme Ventures / Twitter

Muškarac, koji poznat pod imenom Kempel A, rekao da mu je pozlilo kad shvatio da ima pobednički listić.

– Tri dana me je bolela glava od previše razmišljanja, pitajući se da li se zaista ostvarilo ono za čim sam toliko čeznuo. Dve nedelje me je mučio stomak, ponekad je bol bio toliko intenzivan da sam zaboravio da sam osvojio lutriju – izjavio je Kembel svojevremeno, što je preneo CBS News.

“Kod nas bi službenici lutrije otkucali namerno”

Ova vest je izazvala i brojne komične komentare na Fejsbuk stranici “Neverovali ALI DA”.

“Verujem mu, isto bi se i moji setili da smo rod do 12. kolena”, “Tako i ja kad sam dobio 50 maraka na kladionici, tri dana sam puštao pesmu ‘Gde ste bili kad sam bio niko'”, “Drugačije ne bi ni znao ko mu je sve rodbina”, “Kod nas bi sluzbenici lutrije otkucali namerno”.

“Kakvo je vreme došlo, tako bi svi dobitnici trebali da rade. Ne zbog porodice i rođaka, nego zbog ostalih – ubiće te ljudi zbog 50 evra”, “Ja bih iskoristila taj novac da vratim dugove, a za ostatak bi morali da me sačekaju”, “Ja bih moje terao da rade sklekove za 100 evra”, ređali su se komentari na Fejsbuku.

Metalurški radnik dobio 82 miliona € na lutriji nakon što ga je ostavila žena (FOTO)

Luftika #

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
138 Shares
138 Shares
Share via
Copy link