dnevni-horoskop-zdravlje-pesak
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 6. jun 2016. godine

Ovna čeka slučajna ljubav, Bik uplašen za finansije, Blizanci beže od prošlosti, Rak oprezan, Lav na ratnoj nozi sa partnerom, Devica emotivna, Vagi dobre poslovne šanse, Škorpija loše komunicira, Strelcu nova poznanstva, Jarac pozitivan, Vodoliji stiže novac, a Ribama sledi prijatno iznenađenje. Ovo je današnji horoskop za danas 06.06.2016. godine.

OVAN

Posao: Još uvek volite da se povlačite sa terena, koji vam je dat. Finansije su na solidnom nivou, koji vam daje prostor sigurnosti na koji možete da računate. Ne ulazite u rizične poslove ovaj put.

Ljubav: Možete se zaljubiti sasvim slučajno u osobu, koja je pored vas sve vreme. To može da bude ni manje ni više, već vaš prijatelj.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Ponekad ste isuviše uplašeni za svoje finansije. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, nemate veći motiv da još uvek nešto menjate. Pokušajte da se pitate za svoja dela više vi nego ostatak personala.

Ljubav: Jedna Vodolija može da vam osveži dan. Društvo prijatne osobe možete da očekujete bez većeg isčekivanja, jednostavno će se desiti.

Zdravlje: Problem sa holesterolom.

dnevni-ljubavni-horoskop-priroda-sunce-golf
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Oni koji traže posao još neko vreme će biti slobodni da biraju čime bi se bavili. Široka lepeza se očekuje što se vaših želja tiče, ali konkretizacija je ipak stepenik više.

Ljubav: Pokušaćete da se otarasite nečega iz prošlosti, jer umete da se dobro postavite kada je vaš emotivni život u pitanju. Ne morate da se pravdate za ono što niste mogli da ispunite.

Zdravlje: Savetuje vam se sistematski pregled.

RAK

Posao: Pokušavate da se dovedete u red, ali kao da još nije vreme za to. Novi ciljevi će u svakom slučaju da sačekaju sve dok se ne postigne pun zalet sa starim šansama, koje ne treba da propustite.

Ljubav: Možda vam se dopada jedan Lav ili Devica. U svakom slučaju vam se savetuje dodatni oprez kada su nove veze u pitanju.

Zdravlje: Poradićete na svom imunitetu.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Share Follow Tweet Share Share