Lav preispituje ciljeve, Ovan mora da se prilagodi, Ribe u konfuziji, Bik ostvaruje ono što želi, Blizanci misle na osobu iz prošlosti, Devica misli na nekoga, Jarac popravlja finansije, Vodolija ulazi u brak, Rak ima tajnu vezu, Vaga voli svoj posao, Strelac ima manju blokadu, Škorpija nek pripazi. Ovo je današnji horoskop za 5.06.2016. godine.

OVAN

Posao:  Niste u mogućnosti trenutno da birate sa kim možete da radite, koliko se od vas traži da budete prilagodljivi situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Budite strpljivi u nastupu koji budete imali.

Ljubav:  Ukoliko ste slobodni, partnera možete da upoznate preko polja posla. Imate odličan dan pred sobom što se emocija tiče.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

BIK

Posao:  Ne morate da se plašite povremenog izdatka, jer ko ne rizikuje ne može da dođe do solidnog profita. Poželite sebi ono najlepše, jer planete vam mogu ispuniti želju koju imate.

Ljubav:  Isuviše ste okupirani osobom rođenoj u znaku Device. Nemate nameru da učinite prvi korak, jer smatrate da će sve da vas prođe.

Zdravlje: Imate povišenu temperaturu.

poslastice-brineta

BLIZANCI

Posao:  Ne očajavajte jer u suštini imate odličnu saradnju sa klijentima od ranije. Ovde se potencira na proverenim poslovnim akcijama koje treba samo osvežiti konkretnim zalaganjem na segmentima koje ste propustili.

Ljubav:  Već neko vreme vas privlači osoba iz prošlosti koja vam ne izlazi iz misli. Našli ste se sasvim slučajno i ne možete da realizujete svoj odnos još uvek.

Zdravlje: Imate vrtoglavicu.

RAK

Posao:  Poslednje što bi vam palo na pamet, a to je da odustanete od svog konkretnog cilja. Niste sami na cedilu već morate da trpite celu reorganizaciju, koja vam se dostavlja kao nezaobilazna situacija.

Ljubav:  Budite otvoreni samo prema voljenoj osobi, a ostali svet ne mora da vas vidi zajedno. Jedino tako ćete sačuvati vezu koju trenutno imate.

Zdravlje: Povremeno kontrolišite, pritisak.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here