Lav i Jarac u simbiozi, Devica u sosu, Škorpija melanholična, Vodolija vladar inovacija, Ovan u svom svetu, Bik nezavistan, Blizanci u razmiricama, novčani šok za Raka, Vaga darežljiva, Strelac uvećava prihode, Ribe u rutini. Ovo je horoskop za danas, 06.02.2016.

OVAN

Posao: Dovoljno ste u svom svetu da nemate nameru da se na neki način fleksibilno postavite u celoj priči. Pomoćićete kolegama koliko se ono budu otvorili na poslovnom segment jer i vi sami možete bolje da napredujete kroz zajedničku saradnju.

Ljubav: Oni koji su slobodni su u žiži interesovanja osoba suprotnog pola. Nemojte da odbijate nečiju naklonost iz vama poznatih razloga.

Zdravlje: Možete imati povišenu temperaturu.

BIK

Posao: Vaša finansijska nezavisnost je na nivou koji ste sami tražili. Ne dopustite da se na neki način požalite jer u tom slučaju možete privući jako negativan stav nekih ljudi za koje ste smatrali da su vam prijatelji.

Ljubav: Partner se oseća sigurno pored vas. Imate dobar stav pa samim tim i zračite u tom duhu.

Zdravlje: Proverite hormone štitne žlezde.

horoskop-bik-maj
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Vaš stav po pitanju onoga što očekujete u finansijskom smislu nije baš zadovoljavajući. Vaše želje su jedno a mogućnosti sasvim drugo. Na neki način još uvek vas izvlači to što niste baš početnik u celoj priči. Imate dobar stav.

Ljubav: Partner vas dovoljno podržava ali za uzvrat traži da i vi ponekad budete velikodušni. Moguće su manje razmirice.

Zdravlje: Manja srčana aritmija.

RAK

Posao: Polje privatnog biznisa vas upozorava da se na neki način pripremite na jedan manji novčani šok. Ulaganja koja niste izvršili su napravila lošu energiju kroz koju prolazite. Imali ste šansu ali to ne znači da je kasnije ne možete očekivati u tom obimu.

Ljubav: Osoba tamnije boje kose je neko ko je vasa potajna želja. Bićete u fokusu što se dešavanja tiče ali nećete uspeti da se na neki način aktivirate na konkretnije stvari.

Zdravlje: U lošijem ste ambijentu koji vam crpi energiju.

Idi na sledeću stranu >>>

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here