Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 5. mart 2016.

Ovnovi ne propuštaju prilike, Bik je opet u pravu, Blizanci flertuju, Rak u statusu kvo, Lavovi i Device otvorenije za saradnju, Vage treba da prošetaju, Škorpije dobro raspolažu novcem,  Saturn mrsi konce Strelčevima, Jarčevi odlučni da uspeju, stresne situacije su iza Vodolija, a Ribe privlači inostranstvo. Ovo je horoskop za danas 5. mart 2016. godine.

OVAN

Posao: Priliku koja vam se nudi ne smete tek tako da propustite. Budite u toku i uzmite ono što vam pripada. Saradnici su uz vas, tako da podršku ne morate da tražite. Imaćete jednu, otvorenu saradnju.

Ljubav: Ne dopuštate sebi da se zapuštate u emotivnom smislu pa ćete biti spremni na akciju. Osoba koju ste zapazili neće imati izbora osim da vam se prepusti.

Zdravlje: Pazite se naglih pokreta i  oštrih predmeta.

BIK

Posao: Bili ste u pravu što se tiče osoba u vašem okruženju. Neki nisu zavređivali vašu pažnju. Pokušajte da se oslonite na proverene saradnike. Imaćete uspeha bez izuzetka pa se potrudite da postignete cilj.

Ljubav: Imali ste posebnu čast da upoznate osobu na koju trenutno intenzivno mislite. Ne dopustite da vas vreme pregazi i  da propustite šansu da se konkretno i  upoznate.

Zdravlje: Nesanica.

danasnji-horoskop-cudna-suma
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Ono što vam odgovara kao radna obaveza je vezana za komunikaciju sa klijentima. Takvi poslovi vam donose više novca pa ih u tom duhu i  birajte ukoliko ste neko ko traži posao.

Ljubav:Skolni ste flertu pa i  ovaj put takav tretman neće izostati. Osoba rođena u nekom od vatrenih znakova je odličan izbor.

Zdravlje: Čuvajte se nazeba.

RAK

Posao: Polje privatnog posla vas motiviše, da se fokusirte na ovaj segment. Ne dopustite da vam šansa za uvećanje finansija propadne zbog neproverenih informacija. Budite iskreni prema sebi i  naravno pokušajte da se dokažete na polju posla.

Ljubav:Još ste u statusu kvo. Ne želite još da menjate svoje stare navike. Partner pored vas ne zaslužuje vaše emocije pa se potrudite na vreme da presečete i  donesete pravu odluku.

Zdravlje: Senzitivne prirode ste, pa poradite na tome da očvrsnete.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
61 Shares
Share via
Copy link