Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 30. septembar 2023. godine

zena lav horoskop

Ovan zapostavlja partnera, Bik spreman za izazove, Blizanci traže savet, Rak smiren, Lav kreativan, Devici zavide, Vaga originalna, Škorpija sarkastična, Strelac uzdržan, Jarcu sledi solidan dan, Vodolija se prilagođava, a Ribe previše samokritične. Ovo je današnji dnevni horoskop za 30.09.2023. godine.

OVAN

Posao

Isuviše ste ispravni za nečiji ukus. Ne preterujete u onome u čemu ste najbolji. Pokušajte i drugima da pomognete u onome što može povećati finansije.

Ljubav

Isuviše ste se rasplinili na polje hobija, a malo vremena ostavljate partneru, koji vas željno iščekuje.

Zdravlje

Posetite stomatologa.

Ovi znakovi nisu suđeni jedno drugome

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • U drugom veku n. e., Klaudije Ptolemej, grčki astronom iz Aleksandrije, u Egiptu, sakupio je sve postojeće astrološke informacije u četiri knjige, nazvane Tetrabiblos, koje sve do danas služe kao osnovni tekst za astrologiju. Iz toga je nastalo ono što se obično zove natalna astrologija, to jest, jedan sistem za predviđanje čovekove budućnosti na temelju proučavanja njegove karte rođenja, to jest horoskopa — karte koja pokazuje položaj sunca, meseca i raznih planeta u sazvežđima, onako kako se vide iz rodnog mesta te osobe u trenutku njenog rođenja. Interesantno je da ljudi često sažaljevaju takozvane primitivne narode koji su bili zarobljeni svojim praznoverjem i strahovima. Kažu da su im krvne žrtve i divljački rituali odvratni. I imaju pravo. Pa ipak, i dan-danas čujemo za vudu, satanističke kultove, pa čak i za ljudske žrtve. Premda su to možda ekstremni slučajevi, oni ipak pokazuju da je interes za okultno i dalje veoma živ. Spiritistički postupci su danas možda raznovrsniji nego ikad i kao minska polja svuda oko nas. To može početi sa ’bezazlenom zabavom‘ i radoznalošću, kao što su horoskopi, hiromantija, tarot karte,gledanje u
    talog kafe na dnu šoljice, ‘čarobnu kuglu’, do spiritističkih seansi u prizivanja duhova mrtvih itd, ali posledice su često obuzetost demonskim uticajem, tragedija i smrt. Kako je samo mudro slediti biblijsko upozorenje: „Budite trezveni, budno pazite. Vaš protivnik, Đavo, ide unaokolo kao ričući lav, tražeći koga da proždere“ (1. Petrova 5:8; Isaija 8:19, 20).

94 Shares
Share via
Copy link