dnevni-horoskop-ljubavna-igra-leptira
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 28. februar 2016. godine

Devica u ljubavnoj priči bez kraja, Ovan čezne za slobodom, Vaga u okovima tvrdoglavosti i ljubomore, Bik za kuhinjskim stolom, Škorpija konačno rasterećena, Jarac beži u prirodu, Ribe pune baterije, sportski dan za Blizance, Vodolija u grču, Strelac širokogrud, Rak samuje, a Lav luduje. Ovo je horoskop za danas, 28.02.2016.

OVAN

Posao: Opuštena situacija na vidiku. Ne želite danas da se opterećujete nepotrebnim temama, već ćete pokušati da se dokopate slobodnog vremena koje ćete iskoristiti za druženje i omiljeni hobi.

Ljubav: Ispijanje jutarnje kafe sa partnerom može da vam postane navika koju ćete vikendom preferirati.

Zdravlje: Imaćete malo problematičnu glavobolju.

BIK

Posao: Imate želju da se ovaj dan obeleži na pristojan način. Preko kuhinjskog stola stavljate beli stolnjak. Imate običaje koje ste usvojili tradicionalno u porodici preko muške linije. Sunce vam je jako bitno kao i očinska figura u krajnjem slučaju.

Ljubav: Ako ste kojim slučajem sami, možete se nadati iznenadnom susretu tokom šetnje ili izlaska.

Zdravlje: Nemate probleme na polju zdravlja osim ako niste hronični bolesnik.

danasnji-horoskop-cvece-ljubavi
Negativespace.co

BLIZANCI

Posao: Preferirate sportske aktivnosti udvoje. Bićete odličan kandidat za jedan meč. Možda je vreme za jednu partiju tenisa. Ne morate da se umarate, preporučuje se lagana igra.

Ljubav: Partner vam se svakako može pridružiti na jednom meču na terenu. Odličan dan za druženje pa se u suštini ne treba zatvarati u kuću. Otvorene površine su ono što vam treba.

Zdravlje: Pripazite da prilikom  naglih pokreta ne pričinite loš potez.

RAK

Posao: Zatvoren prostor vam je u suštini dovoljno monoton da ste odlučili bar da prošetate. Nećete tražiti veće društvo koliko ćete ipak sami provesti dan. Tako vam više odgovara.

Ljubav: Samoća vam ni na segmentu ljubavi neće smetati. Dan možete da provedete i meditirajući.

Zdravlje: Opuštajte se maksimalno.

Idi na sledeću stranu >

Luftika

Share Tweet Share Share Follow