danasnji-horoskop-cudna-suma
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 27. mart 2016. godine

Lav veruje partneru, Ribe ulaze u tajnu vezu, Ovan pokušava da dopre do nečijeg srca, Jarac rešava sudbinske stvari, Blizanci se troše, Bik oseća zadovoljstvo, Devica upoznaje nekog, Rak se dodvorava partneru, Vodolija ne sluša druge, Vaga ostaje dosledna, Škorpija ima depresivan stav, Strelac upoznaje nekog. Ovo je današnji horoskop za 27.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Ukoliko ste u poslu, koji zahteva dodatno prikupljanje informacija možete se nadati dodatnoj zaradi, jer ste pomalo u poziciji, koja vam donosi bolji status od većine. Iskoristite šansu koja vam se plasira, kako biste mogli da unovčite na solidan način vaše radne aktivnosti.

Ljubav: Partner je pomalo zauzet sopstvenim temama. Pokušavate da doprete do nečijeg srca, ali ste pomalo u drugom planu kada je vaš emotivni status u pitanju.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Vaša ambiciozna crta je nešto na šta računate u narednom perodu. Saradnici vas podržavaju i nemate nameru da odustaješ od zacrtane namere. Imate dovoljno prostora da se raskomotite kada je u pitanju investicija u kojoj se odlično snalazite.

Ljubav: Osećate se zadovoljno pored osobe sa kojom ste već duže vreme u jakoj vezi. Niste u zavidnoj situaciji kada je u pitanju ova nova osoba što se odnosi na one koje koji su trenutno slobodni.

Zdravlje: Bubrezi su u malo lošijem stanju.

Horoskopski-znak-Rak.docxž
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao:  Kada su vaše ideje u pitanju nemate nameru da čekate neki novi momenat. Imali ste dovoljno propuštenih šansi, koje su vas mimoišle u konkretizaciji. Niste se još usudili u nekom meri da uradite ono što trentno želite. Imaćete potpunu podršku svog mentora, ovaj put.

Ljubav: Pokušavate da nađete zajednički jezik kada su partnerske stvari u pitanju. Ne morate da se trošite na segmentu, koji vam ne donosi ništa posebno osim loše ideje, koju bi mogli da donesete.

Zdravlje: Popravljate krvnu sliku.

RAK

Posao: Vaš preduzetnički duh vas navodi da se pokrenete na nekoliko segmenata koji vam donosi novčanu satisfakciju koju ste već duže vreme priželjkivali. Pokušajte da se povremeno informišite oko aktivnosti koje ćete uraditi u narednom periodu koji vas podstiče na bolje partije.

Ljubav: Ne morate da se dodvoravate partneru za svaku sitnicu. Imali ste dovoljno dobar razlog da se upustite u raspravu, kada su vaša prava u pitanju.

Zdravlje: Opuštajte se.

Idi na sledeću stranu>

 

Luftika

Share Tweet Share Share Follow