Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 26. januar 2016. godine

Svet Raka se ruši, gubitak za Vodoliju, Ribe rastrojene, Jarac u problemima, Strelac tera po svom, kod Vage emocije blede, Škorpija zaljubljena, Devica uči, Lava vreba dovoljno neprijatelja, Bik trenira ego, Blizanci plene, a Ovan tvrdoglavo srlja. Ovo je horoskop za danas, 26.01.2016.g.

OVAN

Posao: Finansijski ste dovoljno jaki da možete birati teren za nove pobede na neki način. Ulozi koje budete imali, mogu vam doneti dovoljno novca za početak. Niste jedini u priči, pa se podrazumeva da bi ulog trebalo da podelite na jednake časti. Neko je u timu dovoljno snalažljiv da dobije ipak više.

Ljubav: Ako se ne budete otvorili možete imati problem na emocionalnom planu. Budite iskreni i recite šta ste naumili kako bi vas partner razumeo.

Zdravlje: Imate sklonost prema infekcijama.

BIK

Posao: Ako ste nešto propustili nemojte da krivite stav osoba iz vašeg okruženja i da trenirate sopstveni ego na neprijatan način. Oprostite sebi za neke stvari jer vam se smeši odličan aspekt na polju finansija koji vas opominje da od negodovanja i odbijanja saradnje nema ništa na putu ka cilju.

Ljubav: Imate dovoljno iskušenja na ovom segment da je došlo vreme da se povučete iz igre dok ne bude kasno.

Zdravlje: Možete imati probadanje u grudima.

bliznci-horoskop-znak
pixbay.com

BLIZANCI

Posao: Pokušajte da balansirate između želja i stvarnosti sa druge strane kako nebiste doneli nepromišljenu odluku zbog koje bi mogli kasnije da žalite. Ovako doneta odluka može doneti dodatno neslaganje u porodici na neki način zbog budžeta koji ste potrošili.

Ljubav: Neko je ozbiljno zagrejan za vas i vi to rado primećujete. Niste još dovoljno fokusirani na temu ljubavi pa očekujte nešto kasnije nečiji poziv.

Zdravlje: Problemi sa virusnim infekcijama.

RAK

Posao: Pritisak koji je prisutan kod vašeg polja finansija donosi malu nervozu jer ne znate kada će da prođe. Sve što ste gradili počinje da se ruši, a vi tu ne možete baš ništa. Ništa nije slučajno, a ovo je verovatno posledica neke vaše nemarnosti.

Ljubav: Ako ste sami nemojte da očajavate i pravite dramu oko toga. Pojavće se već neko ali samo ako budete pribrani.

Zdravlje: Prekontrolišite štitnu žlezdu.

Idi na sledeću stranu >>>

Čitajte Luftiku na Google vestima

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
Share via
Copy link