Rak loš savetnik za Ovna, Vaga otvorena za ljubav i nove ideje, Bik dobija pažnju na sve strane, Škorpija na stranputici, Blizanci u teškoj rutini, Strelac gubi širinu, Vodolija pred lepim periodom, Lav konačno naplaćuje trud, Jarac ne dopušta propuste, Ribe pod pritiskom, a Devicu privlače mistični partneri. Ovo je horoskop za danas, 26.02.2016.

OVAN

Posao: Počeli ste da razmišljate  o putovanju u inostranstvo. Aspekti vam obećavaju konkretnu zaradu. Ne treba da se dvoumite u vezi sa odlukom. Na pravom ste putu. Informacije koje dobijete od osobe rođene u znaku Raka ne prihvatajte jer može da vas pokoleba na putu ka uspehu.

Ljubav: Već neko vreme imate sreće kroz tajnu ljubavnu vezu sa osobom koja je izuzetna u svom poslu. Neko ko na prvi pogled nije prepoznatljiv po svojim kvalitetima.

Zdravlje: Relativno ste dobrog zdravlja.

BIK

Posao: Imate lično veliki uticaj na ljude u vašem poslovnom okruženju. Budite spokojni i pokušajte da se fokusirate na aktivnosti koje obavljate, jer ste zagovornik dobrih ideja. Neko se možda neće složiti sa vama, ali sigurno neće imati razlog da ne prihvati vaše sugestije.

Ljubav: Dobijate ljubav od svojih šefova. Postali ste pravi miljenik. Imate dosta ljubomornu sredinu po pitanju emocija koje dobijate.

Zdravlje: Solidno.

horoskop-za-danas-hrana-ljubavi
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Još uvek nemate veće promene na ovom segmentu. Idete u suštini jednom rutinom u svakodnevici bez većih komplikacija za sada. Nemate ni problematiku oko toga koliko ćete novca dobiti. Potrebni su vam izazovi ali još ste daleko od toga.

Ljubav: Partner vam je težak i zauzet sopstvenim temama. Niste raspoloženi da slušate priče koje čujete svakodnevno. Smatrate da je vreme da popričate o problemu koji imate.

Zdravlje: Meditirajte ponekad.

RAK

Posao: Otežanja koja osećate još uvek su nešto što morate da proživite na dati način. Nemojte da posustajte jer nemate nameru da se u suštini žalite, a pobeda se očekuje. Morate da položite test Saturna koji vas muči već neko vreme. Polje karijere vam je solidno pa se možete nadati i većem novčanom prilivu.

Ljubav: Ukapirali ste da ne poznajete dovoljno svog partnera pa se neke tajne protežiraju kroz jedan razgovor koji ćete obaviti. Budite spokojni, nećete otkriti nešto što već intuitivno niste naslutili.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

Idi na sledeću stranu >

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here