horoskop-za-danas-masiv
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 25. mart 2016. godine

Ovnovima treba strpljivosti, Bik pomalo depresivan, Blizanci flertuju, Rak u iluzijama, Lav okrenut poslu, Device čeka strastvena veza, Vaga privlači pažnju, Škorpije odlične u poslu, Strelca neko čeka, Jarčevi oprezni u poslu, Vodolije puno rade, a Ribe dobijaju loše vibracije. Ovo je današnji horoskop za 25.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Ukoliko ste pomislili da ćete lako da dođete do karte sreće, ne otežavajte sebi put ukoliko budete pomalo skeptični. Vaše želje su na mestu, ali trenutni aspekti ne pružaju veću podršku što se vašeg cilja tiče.

Ljubav: Blizanci su odlična prilika ukoliko ste sami, jer su i oni na neki način u drugom planu kada su u pitanju emocije. Od vas se traži malo više strpljenja.

Zdravlje: Imate naglašene aspekte, koji govore o slabijem grlu.

BIK

Posao: Kada ste se odlučivali čime biste se bavili, možda ste napravili loš izbor, pa upravo sebi možete zbog toga da počnete da prebacujete. Ne vredi vam takav stav sve dok se aspekti ne pretvore u veliki trigon, koji će vam doneti rešenje koje ste dugo čekali. Pokušajte da realno sagledate trenutne šanse, koje vam se nude.

Ljubav: Možete imati slučajan susret sa osobom, koja vam nešto više znači kada su konkretno emocije u pitanju. Nešto vam se može desiti i da pomislite da je to vaša sudbina.

Zdravlje: Pomalo ste depresivni.

april-horoskop-cvet
http://img12.deviantart.net/

BLIZANCI

Posao: Neko će vas povući u društvo, koje može da vam oduzima od energije dovoljno, pa utoliko ne možete da privedete kraju svoje zadatke u meri u kojoj se od vas traži. Pokušajte da se distancirate od nepotrebnih stvari koje bi vam drugi nametali.

Ljubav: Skloni ste paralelnim vezama i flertu. Ne dopuštate sebi da budete sami, pa makar to bilo protiv vašeg zakona u emotivnom segmentu.

Zdravlje: Bubrezi su vam slabiji.

RAK

Posao: Postoji nada da vam se otvori put inostranstva kada je vaš preduzetnički duh u pitanju. Ne možete mirno da donosite odluke i bilo bi dobro da se okrenete dobrim idejama kao i da se posavetujete sa kompetentnim osbama u delatnosti kojom se bavite.

Ljubav: Možda ste isuviše u iluzijama kada je određena osoba u pitanju i da ste možda zaboravili na prvi korak koji bi vam doneo mnogo više.

Zdravlje: Meditirajte povremeno.

Idi na sledeću stranu >

Luftika

Share Tweet Share Share Follow