dnevni-horoskop-posao-pticice
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 25. februar 2016. godine

Devica srlja u opasnu vezu, Škorpija u transformaciji, Ovan u igri bez takta, dan spokoja za Vodoliju, prijatelji pomažu Vagama, Bik u uzlaznoj putanji, Strelac u začaranom krugu, Blizanci privlače pogrešne, Jarac odlučan da uspe, Rak skoncentrisan na profit, Ribe prinuđene na disciplinu, a Lava guši partner. Ovo je horoskop za danas, 25.02.2016.

OVAN

Posao: Vaša energija može da smeta drugim ljudima u vašoj poslovnoj sredini. Možda niste svesni da bi bilo dobro da se ponekad ugrizete za jezik pre nego što nešto budete hteli da kažete.

Ljubav: Vaša igra rečima može da napravi loše vibracije prema partneru koji je na neki način iskreniji od vas. Druga strana se oseća malo slabije u igri koju započinjete bez većeg takta.

Zdravlje: Osećate da ste zdravi samo kada radite ili kada se trošite.

BIK

Posao: Vaš posao, trenutno, može da vam pruži mnogo više satisfakcije nego obično. Pokušajte da donesete dobre ciljeve za put  karijere koja je pozitivno postavljena u vašem polju rada.

Ljubav: Imate dobre šanse da iz jedne prijateljske priče pređete konkretno i na emotivnu. Partner može biti dosta mladolik u odnosu na godine koje ima.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

horoskop-devojka
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Ako ste student koji ne može da položi ispit iz nekog razloga, ne treba da očajavate. Položaj Merkura obećava odličnu prođu pa ono što bi vi trebalo da uradite jeste da se opustite i ponovo izađete na ispit koji vam neće predstavljati veliki problem.

Ljubav: Privlačite osobe koje vole novac. U pitanju su velike materijalisti, ali i paraziti koji žive na račun svojih roditellja ili iz nekih sličnih izvora.

Zdravlje: Ako imate neku problematičnu situaciju ona može da pređe u akutno stanje.

RAK

Posao: Usmereni ste na privatni posao. Ne želite u suštini da se bavite nečim što vam ne donosi profit. Samim tim ovo je dan kada sami sebe testirate u vezi onoga što ćete u narednom periodu da radite.

Ljubav: Milsite o partneru od ranije. Ta priča se nije još završila i vi sami to uviđate. Sledi vam iznenadni susret i razrešenje situacije.

Zdravlje: Obratite pažnju na cirkulaciju.

Idi na sledeću stranu >

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku