Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 25. decembar 2015. godine

LAV

Posao: Očekujte jako prijatne stvari jer ćete možda biti dodatno nagrađeni za ono što ste od srcea uradili na polju posla. Neko je sve to posmatrao pa je došao red i da vas nagrade. Moguće da ćete dobiti poklon u znak pažnje.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Bika je dobitna kombinacija u vašem slučaju ovaj put. Nemojte da na celu stvar gledate kao da je prolaynog karaktera.

Zdravlje: Odlično.

DEVICA

Posao: Radite po ustaljenom klišeu i nemate ni malo entuzijazma da nešto menjate. Imate koliko toliko zaštićen posao i nemorate mnogo da ulažete jer su vam aspekti naklonjeni ovaj put. Možete se slobodno opustiti.

Ljubav: Nećete se ovom temom baviti jer nemate motiv za tako nešto. Biće vam jednako dobro i da ste sami.

Zdravlje: Povedite računa o cirkulaciji.

VAGA

Posao: Imaćete jednu neprijatnost na poslu jer ste nešto uradili dovoljno neprofesionalno pa ćete imati i manje izdatke u formi kazne kako vam se nebi iste greške ponovile. Izvućićete se jednim delom pa se možete malo više opustiti jer nešto je viša sila ovaj put.

Ljubav: Neko od ranije vam se pojavljuje i pravi malo lošiju atmosferu pa se spremite na dodatne izazove emotivne vrste.

Zdravlje: Nemojte da se nervirate kako nebiste povisili krvni pritisak.

horoskop-vaga-dnevni-horoskop
Picjumbo.com

ŠKORPIJA

Posao: Bićete raspoloženi za nešto više pa iskoristite aspekte koji će vam napraviti izuzetno benefičnu energiju jer ste vi to zaslužili. Nemojte da bežite od novih izazova. Imaćete novu poslovnu šansu a to važi naročito za one koji ne rade.

Ljubav: Jedna mlađa osoba u znaku Strelca vam se dopada na prvi pogled. Priđite joj i nećete se pokajati jer nešto sudbinski može biti upravo u danu koji je pred nama.

Zdravlje: Nema značajne promene i sve je pod kontrolom.

<<< Idi na prethodnu stranu    Idi na sledeću stranu >>>

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link