Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 25. decembar 2015. godine

Rak zatvara srce i beži u osamu, ljubav za Devicu danas nije tema, Vaga pred izazovima iz prošlosti, a za Strelca više sreće drugi put. Jedino za Ribe ljubav dolazi na velika vrata. Danas je petak, dan Venere, a ovo je dnevni horoskop za 25. decembar 2015. godine.

OVAN

Posao: Malo ste blokirani po pitanju poslovne situacije i imaćete veće želje nego inače pa se savetuje da se zadovoljite i onim što trenutno možete da dobijete. Nemojte se previše opuštati jer to neće ničemu da vodi i neće biti konkretno realizacije na ovom segmentu.

Ljubav: Jedna karmička ljubavna veza na pomolu ni malo naivna pa se savetuje da prođete kroz ove aspekte kako vam se nešto slično kasnije ne bi desilo. Jednostavno vratite dug.

Zdravlje: Moguće da ćete imati pad imuniteta.

BIK

Posao: Malo više sanjate o poslovnim šansama nego što ih i realno sprovodite. Posvetite se više konkretizaciji kako nebiste propustili šansu. Uvedite i nove poslovne aktivnosti kako bi sustigli konkurenciju.

Ljubav: Imaćete dosta izazovan period i moći ćete da se opustite u velikom stilu. Jedan Jarac je pravi izbor za vas.

Zdravlje: Odlično.

BLIZANCI

Posao: Nadu će vam pružiti jedna ženska osoba rođena u znaku Riba. Može da vam otvori nova vrata u vašem poslovnom planu. Oni koji traže posao moguće da će imati novu šansu i potpisaće ugovor.

Ljubav: Nazire se karmička ljubav. Morate da vratite dug iz prošlog života.

Zdravlje: Postoje naznake da ćete neke situacije proći dosta bezbedno ali se morate javiti lekaru.

horoskopski-znak-rak-ljubavni-horoskop
Kaboompics.com

RAK

Posao: Malo lošiji dan ali ne očajavajte. Imaćete malo iscrpljujuću situaciju ali ovaj put zato što se ne oslanjate na prijatelje koji vam mogu biti dragoceni. Neke ciljeve ćete dugo protežirati sličnim trendom. Nađite finansijskog savetnika.

Ljubav: Više ćete voleti da se osamite. Zatvarate srce jer mislite da će vas neko povrediti.

Zdravlje: Mala iscrpljenost pa se savetuje poslepodnevni odmor.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Iris Tadić

Iris Tadić

Ljubavni horoskop i horoskopski znaci

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

Share via
Copy link