dnevni-horoskop-29-decembar-2017
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 24. januar 2016. godine

Ovan solira, Bik i Lav odmaraju, iznenađenje za Blizance, Rak samuje, kriza kod Device, Vaga preuzima kontrolu, Škorpija zadovoljna, Strelac i Jarac spokojni, strast kod Vodolije, a ljubavni dar za Ribe. Ovo je horoskop za danas, 24.01.2016.

OVAN

Posao: Iskoristićete dan da napunite baterije i da se dovoljno okupirate novim načinom poslovne saradnje jer vi to zaslužujete bez pogovora. Možda ste prošli mali tranzitni period u celoj situaciji ali se naziru izuzetne poslovne prognoze.

Ljubav: Više volite solidno da se sami zabavite. Nećete nikoga posebno puštati u svoj svet u ljubavnom planu jer će vam ovako više odgovarati.

Zdravlje: Nemate većih problema.

BIK

Posao: Odmorite danas i skupite dovoljno snage za jeda novi početak. Okrenućete list svemu što ste do sada rdili i naćićete novo rešenje bez izuzetka. Biće ovo jedno plodno putovanje u finansijskom smislu bez izuzetka. Niavićićete se na bolju novčanu situaciju bez izuzetka.

Ljubav: Partneri sa kojima se budete  viđali su na jednom nivou površni i ne zaslužuju veću pažnju.

Zdravlje: Malaksali ste.

horoskop-blizanci-karakteristike

BLIZANCI

Posao: Odmorićete se od novih ideja i nećete se žaliti na manjak novca. Uviđate da se ovde dovoljno toga desilo što vas je navelo da dugoročno razmišljate bez izuzetka. Imaćete podršku ljudi koji su sa vama u sličnoj poziciji jer mogu očekivati dovoljan novčani priliv preko vašeg polja posla.

Ljubav: Očekujte prijatno iznenađenje od partnera na način koji nećete moći ni da zamislite.

Zdravlje: Osetljivi ste u predelu gra.

RAK

Posao: Prikupili ste dovoljno informacija na nekom nivou i dovoljno je samo da kažete start da bi se započela akcija. Niste neko ko će da pobegne od posla, ali su vam potrebni odmor i mir bar neko vreme dok ne uvidite tačan tok akcije za nardni period.

Ljubav: Provešćete dan u samoći i to će vam dovoljno prjati jer ste se odlučili za samoću bez ostatka.

Zdravlje: Imate loše snove.

Idi na sledeću stranu >>>

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share