danasnji-horoskop-momak-most
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 24. februar 2016. godine

Strelac naspram nedostojnog neprijatelja, za Vagu i nove šanse i udvarači, Jarac drčan ali nervozan, Ovan i Lav u igri privlačnosti, Škorpija u grčevitoj borbi, Ribe pod utiskom prošlosti, gastronom Bik ima sjajan dan, Devica ide sitnim koracima, krah za Blizance, za Raka konačno naplata uloženog truda, a Vodolija kolebljiva. Ovo je horoskop za danas, 24.02.2016.

OVAN

Posao: Otvoreno vam je polje inostranstva preko prijatelja koga niste dugo videli. Poslušaćete njegov savet za ono što vam nudi. Možete da uđete u ortačku priču bez većeg razmišljanja. Odugovlačenje vam ne ide pod ruku.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Lava je ona koja vam u suštini i treba. Privlače vas partneri sa naglašenim vatrenim elementom.

Zdravlje: Nemate većih problema danas.

BIK

Posao: Volite da se bavite poslovima koji vam imponuju. Drugi vas smatraju magom u kulinarstvu. Pokušajte da se dokažete u onome što trenutno najbolje radite. Oni koji su nezaposleni mogu da odahnu, jer je odličan period pred vama do pozitivne promene.

Ljubav: Status koji trenutno imate može da se brzo promeni. Budite širokog osmeha jer vaše srce određuje pravu meru u emocijama koje možete da dobijete.

Zdravlje: Lupanje srca.

dnevni-horoskop-ljubavni-sastav
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Neko bi mogao danas da vas isprovocira bez većeg razloga. Niste u stanju da rasipate energiju, a važno je da ste u samom fokusu. Stvari se neće odvijati baš najbolje ili po planu koji ste doneli.

Ljubav: Partner je pomalo svoj. Ne želi sa vama da deli ništa osim kreveta. Možda ste u čudu s obzirom na to da je do pre samo nekoliko situacija bila potpuno drugačija.

Zdravlje: Povremeno se opuštajte.

RAK

Posao: Imate solidnu finansijsku situaciju za koju ste se prilično namučili u prethodnom periodu. Sve ono što niste mogli da postignete sada se sve vratilo na pravo mesto baš onako kako ste zamislili.

Ljubav: Pojaviće se osoba na koju često mislite. Budite hrabri. Pokušajte da priđete i iskažete svoja osećanja. Možete imati odličan bumerang u emotivnom smislu.

Zdravlje: Kontrolišite rad štitne žlezde.

Idi na sledeću stranu >

 

Luftika

Share Tweet Share Share Follow