Lav nema vremena, Ovan ima energije, Ribe polažu ispite, Bik očekuje novac, Blizanci se nadaju odličnoj zaradi, Devica nema novca, Jarac na dobrom putu, Vodolija ide u inostranstvo, Rak očajava, Vaga pasivna, Strelac se okreće novim stvarima, Škorpija ima novi izazov. Ovo je današnji horoskop za 23.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Imate energije za bolje stvari u svom poslovnom segmentu nego ranije. Moraćete se povremeno prilagođavati i sve dok ne osetite mnogo bolju satisfakciju kroz koju prolazite u narednom periodu.

Ljubav: Problem na polju ljubavi sa jednom Devicom je na neki način odlična solucija da na vreme prekinete apsurdnu vezu u kojoj se ne osećate baš najbolje.

Zdravlje: Povremeno se opuštajte.

BIK

Posao: Priliv novca možete očekivati u svakom slučaju, jer vi ste to zaslužili u svakom slučaju. Neko bi mogao da prepozna vaš talenat i da vas angažuje na poslu koji je mnogo bolji od trenutnog koji imate.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Raka to može biti dobitna kombinacija. Vaše emocije su iskrene ovaj put.

Zdravlje: Živite pravi velnes.

jagoda-montebello
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Vaša poslovna slika je ovaj put zadovoljavajuća u svakom slučaju. Nadajte se odličnoj zaradi, jer ste dovoljno novca uložili u ono što ste voleli da uradite sa svojim finansijskim statusom.

Ljubav: Ukoliko ste u braku nemate veće trzavice. Oni koji su slobodni morate da se potrudite da svoj emotivni segment dovedete u red.

Zdravlje: Vodite solidno aktivan život.

RAK

Posao: Ukoliko uviđate da se neke stvari ne dešavaju onako kako ste zamislili ne očajavajte zbog prilika koje ste propustili, biće i boljih dana u svakom slučaju. Neke prilike će se već postići.

Ljubav: Kada je u pitanju vaše emotivno stanje ne morate da se dezavuišete nepotrebnim komentarima od strane partnera koji vam se dopada.

Zdravlje: Pojačajte fizičku aktivnost.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here