Ovnu treba strpljenje, Bik nema vremena, odličan dan za Blizance, Rak poštovan, Lavu potreban odmor, Devica nervozna, Vagu čeka miran vikend, Škorpija svađalački raspoložena, Strelcu prija šetnja, Jarac ima neprijatelja, Vodoliji prija zabava, a Ribama se otvara put inostranstva. Ovo je današnji horoskop za 23.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Imate jasne pokazatelje da nešto nije u redu sa tokom rada, koji vam je pomalo nejasan. Imali ste priliku da sredite detalje oko poslovnih aktivnosti, ali su one za sada pomalo bezuspešne.

Ljubav: Budite strpljiviji sa partnerom i ne dopuštajte da vas neko dezavuiše bez potrebe. Ne verujte glasinama već sopstvenim očima.

Zdravlje: Pokušajte da nađete način da se opustite.

BIK

Posao: Nemate dovoljno vremena da se bavite nebitnim i skoro sporednim poslovima. Želite veći nivo za sebe. Niste se dovoljno edukovali za nešto više i to je vaša najveća greška. Popravite je.

Ljubav: Imali ste i lošijih faza, ali ovu svakako prvazilazite bez problema. Kada su u pitanju trenutne razmirice sa partnerom, prevazilazite ih.

Zdravlje: Grlo vas boli.

april-nedeljni-horoskop-cve
pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Pred vama je odličan dan. Imate utisak da ste na nebu. Ne morate da se preterano bavite nečim što vam predstavlja veći problem. Vaša satisfakcija je prelaznog karaktera, pa će i saradnici osetiti olakšanje što se saradnje tiče.

Ljubav: Pomalo ste neprilagođeni. Imate dovoljno vremena da se oslobodite stresa na koji niste računali u većoj meri. U suštini sve je pod kontrolom.

Zdravlje: Pokušajte da se oslobodite stresa.

RAK

Posao: Imate utisak da vas kolege poštuju i žele vašu saradnju, pa se sami upustite marljivo u aktivnosti koje treba da privedete kraju ovaj put. Imali ste vremena, ali ste imali loše raspoloženje.

Ljubav: Niste sami i nemate nameru da propuštate priliku da nekoga izvedete na večeru. Partner je to zaslužio.

Zdravlje: Moguće da ćete imati nazeb.

Idi na sledeću stranu >

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here