dnevni-horoskop-put
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 20. april 2016.

Ovan i Devica u ljubavi, Bika grize savest, Blizanci prave greške, Raku potrebna reorganizacija, Lav se ponaša kraljevski, Vagi potrebno pokretanje, Škorpija ima priliku za napredak, Strelcu prija joga, Jarac nervozan, Vodolija rešava probleme, a Ribe loše raspoložene. Ovo je današnji horoskop za 20.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Niste očekivali iznenađenja na polju posla. Vaše finansije su ovaj put neočekivano porasle. Imate na šta da računate, kada su u pitanju investicije koje su vam zbog prirode posla uvek na prvom mestu.

Ljubav: Ukoliko ste sami jedna Devica je neko ko vam može biti odlična emotivna podrška. To bi mogla biti osoba iz vašeg okruženja na koju niste ni obraćali pažnju.

Zdravlje: Nemate tegobe, danas.

BIK

Posao: Vaša griža savesti uzima daha i ne morate da se uvek osećate tako loše kao danas. Imali ste dovoljno vremena da završite svoje obaveze, ali vi ste u suštini imali svoje prioritete.

Ljubav: Ne pokušavajte da vratite partnera od ranije. Neko je sa razlogom bivši. Ukoliko ste u braku pazite se oštrih reči. Partner je pomalo iziritiran.

Zdravlje: Potrebno vam je opuštanje.

jarac-horoskop-upornost

BLIZANCI

Posao: Ne morate da se pravdate za eventualne greške koje ste napravili danas. Imali ste razlog da se pomalo povučete iz akcije. U pitanju su prioriteti na koje niste računali da će doći u ovom trenutku.

Ljubav: Niste spremni na promenu pa ukoliko ste sami ne očekujte nešto preterano udvaranja. Oni koji su u braku imaju mirnu luku.

Zdravlje: Hroničnim bolesnicima sledi oprez.

RAK

Posao: Pomlo vas iritira stav kolega, koji nisu spremni na promenu. Potrebna vam je reorganizacija. Imate utisak da nešto ne štima, kada je vaš rad u pitanju pa se nećete dvoumiti da pokušate nešto više da učinite, kako bi grupu održali.

Ljubav: Vaša emotivna strana vas pomalo koči u procesu ličnog razvoja. Niste spremni da idete dalje sve dok ne uvidite da imate pored sebe podršku partnera.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share