horoskop-u-travi
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 19. maj 2016. godine

Ovan previše troši, Biku važan novac, Blizanci ništa ne menjaju, Rak zna i za teže dane, Lav podređen, Devici prija masaža, Vaga loša u komunikaciji, Škorpija razočarana, Strelcu nedostaje ideja, Jarac napreduje, Vodolija se dokazuje, a Ribe čeka iznenađenje. Ovo je današnji horoskop za danas 19.05.2016. godine.

OVAN

Posao: Pravi ste hedonista i volite čak mnogo više, danas da potrošite. Niste u mogućnosti toliko da zaradite koliko se od vas očekuje da budete prisutni na trenutnoj poziciji i vi znate da su vam obaveze iza vrata, koje morate da rešite danas.

Ljubav: Osećate da vas je partner pomalo zaobišao, kada su u pitanju emocije na koje ste navikli da dobijate. Ovaj put se od vas traži doza strpljenja.

Zdravlje: Ne želite da se osećate slabo.

BIK

Posao: Koliko vam je važan finansijski segment to govori trenutna panika koju projektujete na svoje ukućane. Morate da se povinujete situaciji i pokušate da se domognete bolje poslovne ponude.

Ljubav: Isuviše ste udaljeni iz okruženja vašeg partnera i ne želite da se vratite. Želite da se koncentrišete na nešto što će se desiti u budućnosti.

Zdravlje: Uživate previše u slatkišima.

horoskop-kamilica-insta

BLIZANCI

Posao: Ne menjate skoro ništa još uvek. Retrogradni Merkur vam šalje potpuno drugu sliku vaših obaveza, ali vi se ne slažete sa tim zakonom. Želite mnogo više ovaj put, ali na neki način ste se obavezali za rok koji morate da ispunite.

Ljubav: Isuviše ste požrtvovan partner i to je nešto na šta vaša druga strana i računa. Povucite se ponekad iz priče, koja vam ne donosi mnogo satisfakcije.

Zdravlje: Nameravate jači trening.

RAK

Posao: Ukoliko ste sami u poslu kojim se bavite, ne morate da očajavate koliko se od vas traži da budete inovativni i pokušate mnogo toga danas da završite kroz transakcije koje vam se postavljaju kao trenutne barijere.

Ljubav: Pokušavate da doprete do partnera ali vam se ne dopada put, koji morate da pređete. Bićete možda neprijatno iznenađeni onim što uviđate.

Zdravlje: Imali ste i lošijih dana.

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share