nedeljni-ljubavni-horoskop-12
© Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 19. februar 2016. godine

Lava razdire sumnja, Ovan ne odustaje, Vaga učvršćuje vezu, Bik tapka u mestu, Jarac rasterećen, Ribe maštaju, Škorpije ginu za slobodu, Strelac i Vodolija u ljubavi, Blizanci skloni uspehu, Rak na dobitku, Devica isključila emocije. Ovo je horoskop za danas, 19.02.2016.

OVAN

Posao: Započeli ste timski posao i nećete odustati tako lako. Put kojim ste krenuli ima svoje uspone i padove. Nemate nameru da odustajete od svog trenutnog stava koji vas vodi do uspeha. Nećete ići starim stazama koje su vas vodile u suprotnom pravcu bez izuzetka.

Ljubav: Partner vas obasipa pažnjom. Nećete biti statični. Nekome ste isuviše dragi da vas neće proći želja za novim poznanstvima kao i sa sadašnjim partnerom koji širi ruke da vam prenese emociju.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Imate utisak da ste započeli naizgled mršavu partiju u poslovnom smislu. Možda je to samo početni način razmišljanja jer ne vidite šumu od stable. Tapkaćete neko vreme dok se ne pokaže svetlo na kraju tunela.

Ljubav: Jedna osoba vam duguje ostatak priče. Niste računali da će se pojaviti neko iz prošlosti. Bićete prijatno iznenađeni kako vreme bude prolazilo.

Zdravlje: Umete da preterate sa slatkišima.

dnevi-ljubavni-horoskop-par
Pixabay ©

BLIZANCI

Posao: Stav koji imate vam donosi ozbiljnu zaradu. Početak je same realizacije u koju trenutno niste sigurni, ali ideja je odlična. Možete da se dobro kotirate na tržištu koje traži inovacije upravo one koje vi sami možete da donesete. Skloni ste uspehu.

Ljubav: Imate pravo da birate između dve osobe, ali se može isto tako desiti da budete neodlučni. Potrudite se da bar ostavite dobar utisak.

Zdravlje: Budite umereni u jelu i piću.

RAK

Posao: Nadu koju vam pruža osoba rođena u znaku Riba je kratkog daha. Neprijatnosti koje možete očekivati od ove osobe se neće na početku naslutiti koliko kroz sam proces dogovora i rada. Budite svoji i ne dozvolite da vam se neko meša u situaciju u kojoj ste trenutno. Na vašem polju finansija možete očekivati poveći novčani dobitak u svakom slučaju.

Ljubav: Imali ste pravo kada ste jednu osobu okarakterisali da je isuviše blaga za vaš ukus. Ovde neko može da se oseti inferiorno, a vi to sigurno niste.

Zdravlje: Prehlada.

Idi na sledeću stranu >

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku