horoskop-dnevni-ljubavni-lampioni
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 19. april 2016. godine

Ovan dobro zarađuje, Bik flertuje, Blizance teši prijatelj, Raka privlači Lav, Devica i Vaga nisu raspoloženi, Škorpiju podržava partner, Strelcu vreme za edukaciju, Jarac puno radi, Vodolija loše volje, a Ribe se fokusiraju na bitne stvari u životu. Ovo je današnji horoskop za 19.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Kada je u pitanju posao preko polja inostranstva imate odličnu priliku za zaradu. Strategija koju ste prethodno doneli nije nešto na čemu ste uzalud radili. Pokušajte da smislite način, kako da se domognete višeg statusa, jer imate odlične aspekte za tako nešto.

Ljubav: Možete biti skloni iznenadnom prekidu, postojeće ljubavne veze. Niste svesni da pravite veliku grešku, kada je vaš izbor slobode u pitanju.

Zdravlje: Opasnost je prošla.

BIK

Posao: Ponekad imate utisak da mnogo vremena trošite na aktivnosti, koje vam ne donose veći profit. Možete više biti na usluzi nego neko ko bi mogao da odaje utisak uspešne osobe. Može dosta, ego da vam proradi u ovoj situaciji.

Ljubav: Skloni ste tajnim ljubavnim vezama. Flert vam ide od ruke I ne morate da se upuštate u nepotrebne svađe.

Zdravlje: Potreban vam je odmor.

dnevni-horoskop-ljubav-svetlosti
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Volite da se osamljujete. Pomalo vas okolina ne razume, jer ne odajete utisak iste osobe na koju su navikli. Izdanje u kome se pokazujete može da vas dovede u lošu poziciju. Pokušajtite da se opustite.

Ljubav: Ukoliko uvidite da ste pomalo usamljeni, ne očajavajte ovaj put. Jedan prijatelj vam pruža utehu, koju nećete zaboraviti.

Zdravlje: Imate otežanja psihičke prirode.

RAK

Posao: Još uvek ste spremni da uložite dodatne napore za nove poslovne poteze. Imate nadogradnju onoga čime se bavite trenutno. Imate odličnu mogućnost, kada su vaše poslovne sposobnsti u pitanju.

Ljubav: Ukoliko je vaš izbor jedan Lav, možete da se nadate dobroj vibraciji ovaj put. Imate jedno drugom šta da kažete.

Zdravlje: Nesanica.

Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share