Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 17. januar 2016. godine

Za Bika poslovna prilika veka, Lav u društvu voljene osobe, Devica uviđa greške, Vaga ulazi u zonu sigurnosti, Škorpija u porodičnom okruženju, a Vodolija tajnovita. Ovo je horoskop za danas, 17.01.2016.

OVAN

Posao: Jedan loš potez možete imati ako budete verovali osobi rođenoj u znaku Škorpije jer vam ove osobe nose jako lošu energiju po pitanju poslovne saradnje. Dobro se posavetujte u vezi akcije koju ćete sprovesti jer propusti vam nose velike brige oko novca.

Ljubav: Ovaj put se možete osloniti na svog partnera. Nije na odmet ako ste slobodni da se prošetate jer možete sresti osobu koja će vam nešto značiti.

Zdravlje: Pazite se neprijatnosti koje mogu loše uticati na vaše srce.

BIK

Posao: Imaćete poslovnu priliku veka sa partnerima iz inostranstva. Po aspektima se očekuje da ćete imati uspešnu poslovnu saradnju kao i potpisivanje izuzetno značajnog ugovora. Pazite se ljudi iz poslovnog sveta na terenu koji ne poznajete pa bi bilo dobro da unajmite stručnjaka iz te odlasti kojom ne raspolažete baš najbolje u svom znanju.

Ljubav: Vi ste neko ko je odavno spreman za jaku ljubavnu vezu ali partner vam je neko ko okleva u važnoj odluci na polju braka.

Zdravlje: Ako ste skloni nekoj bolesti pričuvajte se jer hronični bolesnici su u lošijem položaju ovaj put.

horoskopski-znakovi-januar

BLIZANCI

Posao: Situacija u kojoj se trenutno nalazite vas dodatno zrači pa se ne usuđujete da nešto konkretno uradite na polju posla. Mislite da nemate dovoljno novca pa se suzdržavate od dodatnih ulaganja. Ovo je samo jedna manja blokada koju treba da preskočite jer nema potrebe za takvim stavom.

Ljubav: Možda budete sreli nekog kome dugujete nešto iz prethodnog života. Budite spremni da vratite nekome karmički dug.

Zdravlje: Imate promenljivu situaciju na polju zdravlja jer imate jako loše navike.

RAK

Posao: Iskoristite dan da se odmorite koliko bude potrebno. Nemojte da mislite na nešto što vas mrači jer ste neko ko je u suštini prethodnog perioda prolazio sito i rešeto a vaša priroda je dosta suptilnija od trenutne pozicije koja vam se nameće kroz zadatke koje obavljate.

Ljubav: Provešćete odlično dan sa osobom pored sebe jer ste se uželeli toplog zagrljaja i nećete očajavati u samoći.

Zdravlje: Više se odmarajte.

Idi na sledeću stranu >>>

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
Share via
Copy link