dnevni-horoskop-ljubavni-cvet
negativespace.co
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 16. februar 2016. godine

Jarac saveznik Biku i Devici, Vaga u sudbinskoj vezi, Blizanci na testu upornosti, Vodolija pred promenom, dobit za Ovna, Rak privlači mlađe, Lav pred izazovima, Škorpija šarmira, zeleno svetlo za Ribe. Ovo je horoskop za danas, 16.02.2016.

OVAN

Posao: Bili ste u prilici da dobijete nešto više novca. Nećete očajavati ako se tako nešto i ne desi. Novac vam svakako stoji bez izuzetka, pa se možete opustiti. Budite uvereni da vam uspeh stoji na polju finansija, jer ste dovoljno dobro uradili svoj deo zadatka.

Ljubav: Osoba u koju ste zaljubljeni ovaj put je ipak rezervisana. Loš stav kao i nekorektno ponašanje su odlike koje opisuju partnera pored vas.

Zdravlje: Imate potrebu da se osamite.

BIK

Posao: Skloni ste da sanjate o velikom novcu. Dobitak vam ne sledi u meri koju očekujete. Ali novca će biti, i nema potrebu da očajavate. Budite dovoljno zauzeti aktivnostima koje imate i nećete morati da brinete.

Ljubav: Jarac je odličan izbor ovaj put. Imate naglašene aspekte da upoznate osobu sa dosta jakim zemljanim elementom u sebi. Ponašanje te osobe je jako temeljno.

Zdravlje: Nema potrebe za panikom.

danasnji-horoskop-ljubavni-zal
negativespace.co

BLIZANCI

Posao: Otvorite se dovoljno za saradnju kako bi uspeli da se domognete boljeg radnog mesta. Budite dovoljno uporni u svom stavu i pokušajte da sa svojim idejama isplivate u prvi plan. Kotiranje na boljoj startnoj poziciji vam u tom slučaju neće zadati probleme.

Ljubav: Na ovom segment za sada imate mirnu luku. Nećete se preterano baviti ovom temom, pa se nešto specijalno neće ni desiti. Ako ste u vezi, partner bi mogao da otputuje.

Zdravlje: Aspekti na polju zdravlja su u redu.

RAK

Posao: Ponekad se osećate inferiorno i nemate veći motiv da radite. Više ćete slediti one za koje smatrate da su dovoljno uspešni. Ova strategija vam može biti od velike pomoći za sada. Možda bi bilo najbolje da se još malo edukujete u pravcu kojim ste krenuli.

Ljubav: Privlačite osobe koje su dosta mlađe od vas. Možda vam ovo na neki način imponuje, ali se morate setiti činjenice da ste prerasli godište potencijalnog partnera, pa se ne može desiti ni jača hemija u svakom slučaju.

Zdravlje: Imali ste dosta stresa. Odmorite se.

Idi na sledeću stranu >

 

Luftika

Share Tweet Share Share Follow