dnevni-horoskop-romantika-vintage
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 14. jun-lipanj 2016. godine

Ovan se snalazi, Bika čekaju bolji dani, Blizanci ozbiljni, Rak voli Vodoliju, Lav pozitivan, Devica napreduje, Vaga bezbrižna, Škorpija se transformiše, Strelac na pravom putu, Jarac mora da veruje u svoje želje, a Ribe podržavaju prijatelji. Ovo je današnji horoskop za danas 14.06.2016. godine.

OVAN

Posao: Ako ste kojim slučajem nezaposleni, možete očekivati aktivnu priču od ranije. Očekujte obećani posao od strane prijatelja koji vam obećava onoliko koliko može da vam ispuni u datom trenutku. Budite fleksibilniji ovaj put.

Ljubav: Volite jak stav kada su emocije u pitanju. Nećete razvlačiti nešto što vam u suštini nije u većoj meri potrebno.

Zdravlje: Proverite krvni pritisak.

BIK

Posao: Novac koji trenutno imate nije nešto što ste očekivali. Biće i boljih dana. Očekuje se da ćete biti dovoljno uspešni, pa da ćete konkretno sliku finansija promeniti na bolje. Očekujte veći uspeh na polju posla danas.

Ljubav: Isuviše ste angažovani na polju posla ali ne i zadovoljni onim što trenutno imate. Skloni ste naglim promenama.

Zdravlje: Povremeno meditirajte.

dnevni horoskop
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Bićete u prilici da dosta toga naučite, kroz jednu solidnu praksu. Volite da dominirate u društvu i umete to da iznesete na jedan pozitivan način. Pokušajte da se domognete bolje partije ovaj put jer vi to zaslužujete.

Ljubav: Isuviše ste ozbiljni u svojoj nameri. Ukoliko ste u vezi koja traje, imaćete veći pomak ovaj put. Postoji mogućnost pomirenja sa partnerom.

Zdravlje: Nesanica.

RAK

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete biti pod manjim pritiskom. Pokušajte da se opuštate i ne bavite nebitnim stvarima, koje su samo u vašoj glavi.kako bi bili što sposobniji u radu sa ljudima.

Ljubav: Volite jednu Vodoliju koja vas još nije upoznala. Volite mačo fazon ukoliko ste muškarac. Bićete promenljivog raspoloženja.

Zdravlje: Povremena nervoza je prolaznog karaktera.

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share