Ovan se snalazi, Bika čekaju bolji dani, Blizanci ozbiljni, Rak voli Vodoliju, Lav pozitivan, Devica napreduje, Vaga bezbrižna, Škorpija se transformiše, Strelac na pravom putu, Jarac mora da veruje u svoje želje, a Ribe podržavaju prijatelji. Ovo je današnji horoskop za danas 14.06.2016. godine.

OVAN

Posao: Ako ste kojim slučajem nezaposleni, možete očekivati aktivnu priču od ranije. Očekujte obećani posao od strane prijatelja koji vam obećava onoliko koliko može da vam ispuni u datom trenutku. Budite fleksibilniji ovaj put.

Ljubav: Volite jak stav kada su emocije u pitanju. Nećete razvlačiti nešto što vam u suštini nije u većoj meri potrebno.

Zdravlje: Proverite krvni pritisak.

BIK

Posao: Novac koji trenutno imate nije nešto što ste očekivali. Biće i boljih dana. Očekuje se da ćete biti dovoljno uspešni, pa da ćete konkretno sliku finansija promeniti na bolje. Očekujte veći uspeh na polju posla danas.

Ljubav: Isuviše ste angažovani na polju posla ali ne i zadovoljni onim što trenutno imate. Skloni ste naglim promenama.

Zdravlje: Povremeno meditirajte.

dnevni horoskop
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Bićete u prilici da dosta toga naučite, kroz jednu solidnu praksu. Volite da dominirate u društvu i umete to da iznesete na jedan pozitivan način. Pokušajte da se domognete bolje partije ovaj put jer vi to zaslužujete.

Ljubav: Isuviše ste ozbiljni u svojoj nameri. Ukoliko ste u vezi koja traje, imaćete veći pomak ovaj put. Postoji mogućnost pomirenja sa partnerom.

Zdravlje: Nesanica.

RAK

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete biti pod manjim pritiskom. Pokušajte da se opuštate i ne bavite nebitnim stvarima, koje su samo u vašoj glavi.kako bi bili što sposobniji u radu sa ljudima.

Ljubav: Volite jednu Vodoliju koja vas još nije upoznala. Volite mačo fazon ukoliko ste muškarac. Bićete promenljivog raspoloženja.

Zdravlje: Povremena nervoza je prolaznog karaktera.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here