dnevni-horoskop-nedelja-dan-sunca
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 14. februar 2016. godine

Devica slobodna, Vodolija još slobodnija, Strelac i Jarac u klinču, Ovan ljubomoran, Bik inertan, Blizanci fokusirani, Rak povučen, srećan dan za Lava, Venara nakolona Vagi, Škorpija u dugovima, Ribe opterećene. Nedelja je dan Sunca, a ovo je dnevni horoskop za 14. 02.2016.

VATRENI ZNACI HOROSKOPA

Vatreni znaci nose izuzetnu energiju, veoma burnu emotivnost koja može da iskoči i kao agresivnost. Idealistički i kreativni tipovi, uvek spremni na akciju. Vole pozornicu i da su u centru pažnje. Brzo se naljute, a još brže opraštaju.

OVAN

Posao: Ono čime se bavite trenutno ne zavređuje vašu pažnju. Bićete na nekom nivou dosta odvojeni od hobija koji vas čini izuzetno rasterećeno. Imate osećaj da ste na manjem gubitku. Dan ćete provesti sami i nećete ulaziti u veće skupove ljudi jer vam tako nešto neće baš prijati.

Ljubav: Osoba na koju mislite je vaša opsesija. Niste dobili dovoljno emocija pa se dešava da se osećate uskraćeno na nekom nivou. Pomalo ste ljubomorni.

Zdravlje: Zdravlje vam je odlično ovaj put.

LAV

Posao: Raspoloženi ste za posao koji ste spremni da na jedan kvalitetan način radite, jer imate dovoljno dobar razlog da uspete u onome što je predmet vašeg interesovanja. Niste svesni da ste možda jednoj osobi manja smetnja na taj način.

Ljubav: Upravo danas možete upoznati ljubav svog života. Niste ovako nešto ni očekivali baš u nekoj većoj meri. Budite u svom fazonu kao i uvek, pa se nećete osećati nimalo inferiorno u društvu zgodne osobe.

Zdravlje: Imate probadanje u predelu srca.

horoskop-lav-2016
Pixabay.com

STRELAC

Posao: Pokušajte da se dovoljno inkorporirate u suštinu koja vam se čini izuzetnom i ne propuštajte priliku koju imate da zaradite dodatno novca. Finansijski priliv može biti odgovarajući u vašem džepu.

Ljubav: Jarac  vam je neko koga nećete moći da zaobiđete. Osećate neku vrstu pritiska, ali niste u fazonu da se i povučete.

Zdravlje: Smanjite slatkiše.

Idi na sledeću stranu >

Luftika

Share Tweet Share Share Follow