dnevni-horoskop-ljubavni-cvet
negativespace.co
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 14. april 2016. godine

Ovan pun ljubavi, Biku i Raku prija Škorpija, Blizanci flertuju sa Lavom i Ovnom, Devica sarađuje sa Jarcem, Vaga skeptična oko uspeha na poslu, Strelac neobavešten, Vodolija skeptična, a Ribe u pravo vreme na pravom mestu. Ovo je današnji horoskop za 14.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Kada je u pitanju potpisivanje ugovora, koji je jako važan za vas ne ustručavajte se da tražite više za svoja prava. Ne morate da se čupate iz date situacije zaobilaznim putem. Budite direktniji ovaj put. Imate odlične aspekte na polju posla, pa ovaj put neće izostati rezultati.

Ljubav: Imate odlične aspekte, kada su emocije u pitanju. Ukoliko ste sami nećete zadugo još biti u tom statusu. Bićete podstaknuti nečijim udvaranjem da se otvorite solidno, kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Pomalo ste spori u donošenju svojih odluka, koje vam znače za vaš profesionalni rad. Ne morate da se takmičite sa drugima, takmičite se sa sobom. Pobedite sami sebe ovaj put. Ukoliko planirate saradnju sa Blizancem ne pokušavajte da je planirate na duži rok.

Ljubav: Imate odlične aspekte da se spojite sa osobom na koju često mislite. Ukoliko se to odnosi na nekoga ko je rođen u znaku Škorpije ne morate da se brinete, jer ste napravili odličan izbor.

Zdravlje: Grlo vam je slabo.

dnevni-horoskop-romantika-vintage

Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Kada je u pitanju poslovna saradnja sa osobom koja je u ortakluku sa vama možete slobodno da se oslobodite predrasude od neuspeha. U suštini bolji plasman možete da očekujete ukoliko deo posla podelite. Imaćete mnogo bolju finansijsku situaciju za neko vreme, ali trenutno morate da krčkate dati projekat.

Ljubav: Imate velike šanse da se upustite u flert sa osobom u znaku Lava ili Ovna. Volite vatrene partnere, koji vam pružaju mnogo više od ostalih predstavnika Zodijaka.

Zdravlje: Prete vam raspiratotrne infekcije.

RAK

Posao: Vaše želje su veće od realne situacije. Pokušavate da se domognete bolje situacije, kada su finansije u pitanju, ali ovaj put bi bilo bolje da se bavite skromnijim radom od koga možete da zaradite bar prosečno od onoga što inače možete.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni imate jasno dobar stav, kada je jedna Škorpija u pitanju. Ne morate da se snebivate ukoliko uvidite da je simpatija obostrana.

Zdravlje: Stomačni problemi.

Idi na sledeću stranu >

 

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share