dnevni-horoskop-devica
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 11. februar 2016. godine

Strelac pravičan, Blizanci poletni, Devica u plusu, Vaga lider, Ribe osvetoljubive, Lav ponovo na putu uspeha, dupla nevolja za Škorpiju, nov svet se otvara za Jarca, Bik ponavlja grešku, lepo iznenađenje za Vodoliju, Rak spreman za promene, Ovan u statusu kvo.

OVAN

Posao: Ono što ste zamislili još uvek je bez rešenja, i ostaće u statusu kvo i u narednom periodu. Niste svesni da ste na pravom putu. Ispitujete tržište, ali bez većeg uspeha jer aspekti ne dozvoljavaju da se još uvek nešto konkretno i realizuje.

Ljubav: Imali ste stav da ste jaki kao stena. Događaji koji su usledili su vam dali do znanja da se morate osloniti na nekoga i da je udvoje ipak bolje.

Zdravlje: Solidno bez većih problema.

BIK

Posao: Imali ste mogućnost izbora i niste to na najbolji način iskoristili. Ne dozvolite da se iste greške opet ponavljaju, jer nećete imati uvek ovako dobre aspekte. Aktivna vam je fiksna zvezda Spika koja daje posebnu moć pri odluci i rasuđivanju, pa vaš vokabular može biti presudan za konkretne stvari u razgovoru.

Ljubav: Venera vam ovaj put pruža dovoljno zadovoljstva koje priželjkujete. Nemojte da pridajete pažnju partneru koji vas ne zaslužuje. Budite iskreni prema sebi i napravite korak napred.

Zdravlje: Loša krvna slika se popravlja.

ovan-horoskopski-znak-simbol
Youtube printscreen

BLIZANCI

Posao: Imate odličan osećaj za pravdu danas, i niste neko ko će pasivno čekati da se nešto konkretno promeni u vašu korist i cele grupe. Možda ste ovaj put na jedan poletan način odlučili da stvari privedete kraju na jednom višem nivou.

Ljubav: Niste svesni koliko možete, ali ste isto tako i sami krivi za trenutnu blokadu koju sebi namećete. Budite svesni da je život jedan.

Zdravlje: Problematika sa plućima je još prisutna.

RAK

Posao: Novčana situacija se popravlja. Niste baš u lošem stavu po to pitanju. Više ćete ići na tu kartu da se nešto eventualno desi kako bi dobili što veći prihod. Možda se opredelite na nešto sasvim novo. Ranije se niste do te mere usuđivali da pokrenete konkretna pitanja ali ste definitivno skloni promenama.

Ljubav: Osećanja koja gajite prema jednoj osobi mogu da vas odvuku u drugi fokus. Ne očajavajte već se pobrinite da se osvrnete oko sebe jer ste možda svojim trenutnim stavom povredili jednu osobu kojoj je stalo do vas.

Zdravlje: Pobornik ste alternativne medicine.

Idi na sledeću stranu >

 

Luftika

Share Tweet Share Share Follow