Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 10. mart 2016. godine

Ovan izaziva ljubomoru, Biku sledi izazovan dan, Blizanci otvoreni, nervoza uhvatila Rakove, Lavovi testiraju partnere, posao muči Device, Vage imaju sreće, Škorpije brzo rešavaju probleme, Strelčeve čeka ljubav, a Jarčeve novac, Vodolija ima veliku šansu za uspeh dok je Ribama zaista potreban odmor. Ovo je horoskop za danas 10.03.2016. godine.

OVAN

Posao: Rasprave na radnom mestu ne možete tek tako da zaobiđete. Budite pomalo otvoreni i priznajte da ste u svom stavu neprikosnoveni. Možete da izazovete nečiju ljubomoru, pa se potrudite da ponekad držite jezik za zubima. Imate svoje mišljenje što je najbitnije.

Ljubav: Imate isuviše sreće na ovom segmentu jer imate partnera koji vam želi sve najbolje. Nije na odmet reći da ćete biti prijatno iznenađeni onim što vam sledi.

Zdravlje: Čuvajte se gripa.

BIK

Posao: Pitanja od ranije su aktuelna i danas. Ne morate da se nervirate zbog iznenađenja koje možete očekivati. Osoba rođena u znaku Jarca vam je velika podrška i ne morate da se individualno prilagođavate nastaloj situaciji na polju posla.

Ljubav: Vaš partner je pomalo lenj i ne želi nešto više osim poljupca. Ne očajavajte na njegovoj skromnosti. Budite pomalo fleksibilni.

Zdravlje: Naglašeno vam je polje zdravlja, možete imati dosta izazovan dan.

horoskop-dnevni-ljubavni-lampioni
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Možete biti proglašeni radnikom dana. Vaše kompetencije retko ko ima. Budite spremni na nove izaazove i ne pokušavajte da se pravdate ako se desi da nemate baš pravi argument za propuštene akcije. Ne budite rigidni u svom stavu.

Ljubav: Imate dobar stav pa vas mnogi pozivaju u svoje društvo. Otvoreni ste, pa možete da očekujete i nešto više na polju emocija ovaj put.

Zdravlje: Prehlada.

RAK

Posao: Imali ste šanse koje ste propustili, ali ovaj put se to neće desiti. Pravac u kom ste krenuli vas vodi do pobede. Nemate šansu da izgubite. Lekcije ste odavno naučili pa se greške neće ponavljati. Bićete orni za rad, pa se očekuje da imate dovoljno dobar stav kojim pomažete kolegama da dođu do svog cilja.

Ljubav: Ako ste kojim slučajem slobodni, možete biti upleteni u sopstvenu merežu želja, jer ste spremni da se bavite temom braka, ali bez većeg osnova. Budite dovoljno strpljivi.

Zdravlje: Isuviše se nervirate.

Idi na sledeću stranu >

BONUS VIDEO

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

Radi preglednijeg čitanja, horoskop je podeljen na 12 strana, a brzo i lako možete da pređete na vaš znak kroz plutajuću navigaciju sa desne strane
71 Shares
Share via
Copy link