Strelac samoživ, Jarac juriša, Vaga kalkuliše, poklon za Ribe, Ovan ispražnjen, Bik slobodan, Vodolija na testu, Blizancima se želje ispunjavaju, Rak priziva probleme, Lavu se kockice sklapaju, iscrpljujuće za Device, sjajna prilika za Škorpiju. Ovo je horoskop za danas, 10.02.2016.

OVAN

Posao: Imali ste izuzetan period koji ste mogli da iskoristite za nešto više. Niste u stanju trenutno da se fokusirate na ono što ste započeli. Vreme je da se malo opustite pre nego što zasučete rukave. Biće boljih partija pa se savetuje oprez pri novom projektu.

Ljubav: Vreme ćete provesti u krugu porodice. Partner će biti ovaj put uskraćen za emocije koje ne možete u većem intenzitetu da mu pružite. Budite dosledni sebi i svom srcu.

Zdravlje: Očekujte mani nazeb.

BIK

Posao: Polje inostranstva vam se otvara u nekim dalekim zemljama. Pod uticajem Neptuna mogu biti zemlje preko okeana. Američko područje je izuzetno primamljivo. Imate šta da ponudite i niste svesni koliko vas zvezde vode do pobede na koju niste računali.

Ljubav: Pobornik ste slobode. Tako vam više odgovara i nećete se lišavati te solucije. Nastupate kao slobodni strelac.

Zdravlje: Imate problematične aspekte vezane za predeo oko vrata.

blizanci-devojke
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Na neki način izlazite iz finansijske krize i niste mogli do sada da se upuštate u nešto više. Počnite da razmišljate u vezi sa ulaganjem koje bi moglo dovoljno novca da vam donese. Bićete na neki način dovoljno informisani pa pozitivan rezultat neće izostati.

Ljubav: Aspekti na vašem polju ljubavi su se pokazali dovoljno zrelo za nastupajuća dešavanja. Niste slutili da vam se želje mogu ostvariti.

Zdravlje: Budite bezbrižni što se ovog segmenta tiče.

RAK

Posao: Budite informisani u pravo vreme i neće biti problematične situacije koju na neki način pomalo prizivate. Niste sami i to je najboje što može da vam se desi u ovakvoj situaciji. Pazite svoj novac jer možete imati problem sa kleptomanima. Aspekti vam nagoveštavaju oprez po tom pitanju.

Ljubav: Nema razloga da se udaljavate od teme koja vas deprimra kada je u pitanju vaš partner. Budite dovoljno otvoreni. Slobodni bi mogli da upoznaju zanimljivu osobu.

Zdravlje: Previše ste pesimistični. Osvežite se kraćim izletom.

> Idi na sledeću stranu >

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here