dnevni-ljubavni-horoskop-leptir
Pixabay.com
Dnevni horoskop Horoskop

Dnevni horoskop za 1. april 2016. godine

Ovan energičan, Bik čeka novac, Blizanac neraspoložen, Rak pozitivan, Lava i Devicu čekaju bolji dani, Vage pod pritiskom, Škorpija zaljubljena u Ribu, Strelčevima trnoviti, Jarac na putu uspeha, a Vodoliju privlači mlađa osoba. Ovo je današnji horoskop za 01.04.2016. godine.

OVAN

Posao: Bez obzira na vaš trenutni status vi imate solidne šanse za potpuno novi početak. Simbolično sa početkom ovog meseca kao i vašeg prirodnog numerološkog broja jedan imate dovoljno energije za odličan početak koji možete dugo da pamtite.

Ljubav: Ukoliko ste sami očekujte prijatno iznenađenje koje vam može doneti odličnu emotivnu priču. Venera vas podržava pa iskoristite njenu energiju za nešto mnogo lepše od samoće koju trenutno imate.

Zdravlje: Optimistični ste.

BIK

Posao: Uviđate da se neke tajne od vas kriju. Činjenice koje vam nisu rekli, mogu da vas dovedu sa razlogom u zabludu. Ukoliko se bude održavao sastanak na vašem radnom mestu, obavezno prisustvujte kako ne biste imali lošu informaciju. Sa pravom možete da sačekate ono što vam duguju ukoliko je u pitanju novac.

Ljubav: Možete osetiti nešto posebno prema osobi koja vam mnogo više znači nego što mislite. Bićete oduševljeni nečijim stavom kada su u pitanju Škorpija ili Bik.

Zdravlje: Štitna žlezda može da vam predstavlja problem.

dnevni-horoskop-lavanda-manastir
Pixabay.com

BLIZANCI

Posao: Stara želja je ovaj put opet prioritet na vašoj rang listi. Ne budite lošeg raspoloženja, jer za tim nemate potrebe. Prebrodite svoj problematičan stav na jedan brz i lak način. Ne dopustite sebi da vam dan prođe bez većeg angažovanja. Pokušajte da se fokusirate na bolje partije.

Ljubav: Vaš stav prema partneru je pomalo začuđujući. Ne morate da se krijete iza tuđih osećanja, pokušajte da realno sagledate datu situaciju u kojoj se trenutno nalazite.

Zdravlje: Psiha vam je prilično naglašena.

RAK

Posao: Imate odlišan stav kada su u pitanju vaše poslovne veštine. Možete mnogo toga postići kako sopstvenim angažovanjem tako i sa strane kada su podrška i saradnici u pitanju. Niste sami i to je bolja strana dogovora oko ugovora, koje ćete zaključiti u toku dana.

Ljubav: Ne morate da očajavate ukoliko ste sami, jer nema potrebe da se osamljujete u svakom slučaju. Provod na koji budete računali je izuzetno pozitivan što se vašeg emotivnog života tiče.

Zdravlje: Pokušajte da se odmorite u međuvremenu.

 Idi na sledeću stranu >

Ne zaboravite da lajkujete Luftiku

U ovom polju je oglasni blok koji može izgledati napadno i ružno. Ako uzrokuje loše iskustvo, izvinte zbog toga. Privremenog je karaktera Skrolujte ispod za još tekstova. 
loading...

Share Follow Tweet Share Share