Balkan Magazin

Miloš Biković i poslanik Vladimir Đukanović u žučnoj raspravi oko letovanja u Hrvatskoj

Glumac Miloš Biković i poslanik SNS Vladimir Đukanović sukobili su se na tviteru oko toga treba li Srbi da letuju u Hrvatskoj.

Biković je skoro na svom instagram profilu objavljivao fotografije sa letovanja. Bio je na hrvatskom primorju, te obišao Rovinj, Portorož i druga mesta. Na podeljenim fotografijama se može primetiti da je tamo boravio sa svojim prijateljima, takođe našim glumcima.

Zbog toga se verovatno osetio prozvanim na tvit narodnog poslanika Đukanovića.

– Svima vama koji sunčate zadnjice po Hrvatskoj, od srca želim razlupan auto i probušene gume, po koji šamar ili nogu u zadnjicu, nadrndane konobare koji vas ignorišu, najgori arsenal uvreda i pretnji… Sve da vas bude sram koliko ste bezosećajni ljudi – napisao je Đukanović na tviteru.

Poznati glumac odgovorio je Đukanoviću.

– Čiko, da li smem sa idem u Ameriku? Oni su nas bombardovali? A u Nemačku? Oni su pobili baš dosta Srba. Austriju? Mađarsku? Italiju? A ostale zemlje koje su nas bombardovale? Gde smem da idem? I nemojte da mi želite zlo, ja sam građanin Srbije a Vi ipak poslanik pod zakletvom.

Ovakav odgovor izazvao je mnogo reakcija. Iako je bilo komentara podrške, čini se da preovlađuju oni koji su stava da u Hrvatskoj ipak ne treba letovati, posebno ne u vreme obeležavanja “Oluje”.

Bikovića napali zbog fotografije sa mora: Šta ćeš sa ustašama?! (FOTO)

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Koga briga gde je ko na letovanju? I nekako se i ja nadam da će Đuka dobiti sve prema zaslugama. U Hrvatskoj letujem ceo život i nikad mi niko ništa drugo osim pažnje i dobrodošlice nije ukazao i za moje pare niko mi neće zabraniti da idem kud ja hoću. Crveni otok je fenomenalan, ali Portorož je ipak u Sloveniji…

OGLAS

PARTNERI SAJTA


generic vignette (DESK luftika.rs)
283 Shares
283 Shares
Share via
Copy link