Beograd Koronavirus

Đukanović: Palio sam baklje sa svoje terase i nisam prekršio policijski čas

Vladimir Đukanović, poslanik i član SNS-a potvrdio je da je palio baklje, ali sa svoje zgrade, te da time nije prekršio policijski čas.

On je u kratkoj izjavi za Danas naveo da je baklju palio sa terase, iako se na video snimcima koji kruže po društvenim mrežama vidi da je bio na krovu višespratnice.

Podsetimo, juče je, nakon akcije “Bukom protiv diktature” u Novom Sadu, Beogradu i Nišu preko razglasa desetak minuta puštano “Hej, hej Đilase, vrati pare lopove”. U Nišu i Beogradu su pristalice vladajuće stranke čak i palile baklje na krovovima zgrada. Na ovu akciju podrške vlastima je pozvao poslanik Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Đukanović, a poziva je bilo i na društvenim mrežama.

Poslanik Demokratske stranke (DS) i član Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Balša Božović zatražio je danas od ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da mu da informaciju o broju osoba koje su privedene zbog sinoćnjeg “organizovanog divljanja huligana” u vreme zabrane kretanja.

Izvor: 021.rs

Nemaš rezultate i hvataš na patetiku, a kad nemaš podršku na razglas i pirotehniku

Ana Marković

Štreber i boem. Bosanka i Banaćanka. Novinar. Hodajući detektor laži i emiter istine. Omiljenost - miris uštipaka u 9 ujutru, selo, leto i grlati petao, crk'o dabogda.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

387 Shares
387 Shares
Share via
Copy link