Magazin Poznati

Đorđe Đoković zaprosio devojku na Kalemegdanu, zbunjena influenserka nakon šoka rekla „DA“

djordje
Printcreen Tik Tok

Najmlađi brat Novaka Đokovića zaprosio devojku na Kalemegdanu, zbunjena influenserka nakon šoka rekla „DA“
Đorđe Đoković staje na „ludi kamen“, obična šetnja Kalemegdanom završila romantičnom prosidbom
Ženi se Đoković! Najmlađi Novakov brat zaprosio devojku na Kalemegdanu

Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića i direktor teniskog turnira „Serbia Open“, iznenadio je devojku iznenadnom prosidbom na beogradskom Kalemegdanu.

Đorđe se već neko vreme zabavlja sa Saškom Veselinov, a sada je odlučio da stane na ludi kamen i svoju vezu dodatno uozbilji. On je čekao pravi trenutak, a onda dok je sunce polako zalazilo nad Beogradom kleknuo je i zaprosio poznatu influenserku.

Krenuli su u jednu naizgled uobičajenu šetnju Kalemegdanom, kada je Đoković kleknuo pred nju. Dogovorio se da se čitav trenutak snimi. Kleknuo je i izvadio prsten dok je ona uživala u pogledu na Novi Beograd.

Saška je isrpva bila zbunjena, a onda je rekla „Da“. Pala je u zagrljaj novom vereniku.

@naslovnestrane365 Ženi se Đoković! 💍😍❤️🎉🎉🎉 Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića zaprosio je Sašku Veselinov #djordjokovic #saskaveselinov #djokovic #prosidba #svadba #belgrade #serbia #novakdjokovic #exklusiv ♬ Marry You – Bruno Mars

Saša je nedavno za magazin „Hello“ pričala o njihovoj vezi.

„To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: „Ne mogu više da prenosim te stvari“, pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako. To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: „Ne mogu više da prenosim te stvari“, pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako“, rekla je Saška.

Verni navijač Novaka Đokovića bila i je pre nego što je upoznala njegovog brata.

„Svake nedelje bismo svi zajedno posle maminog ručka pratili njegove mečeve i navijali. Đole mi daje časove tenisa i uvek se “borimo” kada treba da krenemo kući, jer bih ja mogla satima da igram, dok me sve ne zaboli“, rekla je Saška.

Iako su u skladnoj vezi godinu dana, ona ne krije da nije bila u pitanju ljubav na prvi pogled.

„Nisam zaljubljive prirode, ljubav na prvi pogled mi se ne dešava jer mi kod partnera nije bitan samo izgled. Tek kada smo počeli da se upoznajemo, osetila sam onu dečju emociju kada se zaljubite, pa postanete stidljivi. Išlo je do te mere da Đole nije bio siguran da li osećam isto što i on, jer nisam davala baš nikakve znakove“, rekla je ona za poznati magazin.

Izvor: nova.rs

Svi su šokirani bivšom devojkom Novaka Đokovića, ona je didžej zanosnih oblina (FOTO)

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

34 Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap