Magazin Novi Sad

Đorđe Balašević postao vlasnik luksuzne vile u Istri

Kako javljaju hrvatski mediji, a prenosi portal b92, novosadski kantautor Đorđe Balašević postao je vlasnik luksuzne vile u Istri.

Prema pisanjima medija, nova Balaševićeva kuća nalazi se nedaleko od Umaga, u malom mestu Brtonigla, a da bi postao njen vlasnik muzičar je morao da izdvoji 400.000 evra.

Ipak, meštani iako znaju da je kantautor kupio kuću, ne žele da pričaju o tome. kažu da ih i ne zanima jer svako ko tu kupi vilu biće samo vikendaš.

Oko Balaševićeve vile, ima još osam identičnih koje još uvek čekaju imućne vlasnike, a svaka od luksuznih kuća ima 200 kvadrata, kao i veliku okućnicu u čijoj se sredini nalazi bazen.

Osim toga, poseduje i garažu za dva automobila, veliki dnevni boravak, četiri spavaće sobe sa zasebnim kupatilima, spoljašnju i unutrašnju kuhinju, ali i podno grejanje, saunu i đakuzi, piše 24sata.hr.

U blizini vile nalazi se Prirodni park, dok je more na svega šest kilometara, tako da ukoliko mu dosadi kupanje u bazenu, može veoma brzo da ode i na plažu.

Kako se navodi ovakva vila, kao što je kupio Balašević, realno košta između 300.000 do maksimalno 450.000 evra, ali može da košta i duplo više ako se kupi po principu „ključ u ruke“.

Ovaj mediji takođe piše da je kantautor vilu kupio preko firme čiji je direktor njegova ćerka.

Od bagatele do bogatstva: Koliko koštaju kuće u prigradskim novosadskim naseljima

309 Shares
309 Shares
Share via
Copy link