Lifestyle

Balaševiću skinuli pesmu sa Jutjuba zbog krađe autorskih prava?

Pesma “Čovek sa mesecom u očima” Đorđa Balaševića uklonjena je sa Jutjuba nakon što je korisnik Emil Skenderović prijavio krađu autorskih prava, piše B92.

Ovim povodm oglasila se Balaševićeva ćerka na Fejsbuku.

“Ukoliko ste poželeli da slušate pesmu ‘Čovek sa mesecom u očima’ na YouTube kanalu, nažalost ne možete. YouTube ju je privremeno uklonio, jer izvesni Emil Skenderović smatra da on ima pravo na nju…”, napisala je ona.

Beba Balašević, rekla je da je sigurna da pomenuti Emir nema nikakve veze sa pesmom, kao i da se tačno seća trenutaka kada je njen otac pisao ovu pesmu.

“Sećam se kada je tata pisao ovu pesmu. Čak se sećam i gde. Ali nikako se ne sećam da je bilo kakav Emil Skenderović bio u blizini. Gotovo sam sigurna da taj lik nema apsolutno nikakve veze sa tom pesmom. Niti jednom drugom kad smo već kod toga. Dokolica je đavolje igralište. Verujem da bi Emil samo voleo da je ovo njegova pesma koju mu je Đole ‘maznuo’ pa je zato ovo uradio… Jer ću u suprotnom morati da pomislim da je u pitanju loš čovek koji želi drugima da onemogući da slušaju muziku koju žele…Emile, ko god da si…Nemoj. Ružno je”, poručila je Balaševićeva.

Ukoliko ste poželeli da slušate pesmu ČOVEK SA MESECOM U OČIMA na YouTube kanalu, nažalost ne možete…Pošto je…

Gepostet von Beba Balasevic am Donnerstag, 29. November 2018

Da li znate zbog koga su uvek prazna dva mesta na koncertima Đorđa Balaševića?

Share via
Copy link