Magazin Srbija

SNS prvake presreće slatkišima, a bake i deke čašćava stranačkim lecima

sns miljakovac
Foto: Printscreen/Facebook/SNS Miljakovac

Aktivisti Mesnog odbora SNS Miljakovac 1, svesni koliko je značajan polazak prvačića u školu, čekali su ih 1. septembra posle časova da im podele slatkiše. SNS misli na najmlađe sugrađane pa ih presreće slatkišima a roditelje i bake i deke, tek da ne idu praznih ruku čašćavali su stranačkim promo materijalima.

Tu se sendvičari nisu zaustavili. Na svojim društvenim mrežama su se uredno pohvalili fotografijama dece kojoj su uvaljivali slatkiše.

„Sa početkom nove školske godine počinje i novi ciklus u odrastanju naše dece. Pred njima su nova saznanja, izazovi i prepreke. Imajući to u vidu, aktivisti MO ‘Miljakovac 1’ su im uz slatkiše poželeli srećnu i uspešnu novu školsku godinu. Takođe, nismo zapostavili ni roditelje, bake i deke, kojima je bio dostupan stranački materijal“, glasi post koji je ubrzo nakon što su ga mediji objavili uklonjen.

Dragi roditelji, ukoliko niste naučili decu da ne uzimaju slatkiše od nepoznatih ljudi, vreme je. Da vam se dete iz škole ne bi vratilo sa partijskom knjižicom.

sns
Foto: Printskrin

Ova država svršava očaj, poješće nas sendvičari, budale i lopovi 

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

196 Shares
196 Shares
Share via
Copy link