Magazin Srbija

Dileri pali sa heroinom i amfetaminom, jedan uhapšen u boksericama (VIDEO)

dileri-policija

U zajedničkoj akciji pripadnika MUP, BIA i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapšeno je više osoba zbog sumnje da su počinili više krivičnih dela.

Uhapšeni su V. L. (34), A. I. (36), M. Z. (72), S. I. (39) i P. S. (60) zbog postojanja osnova sumnje da su u prethodnom periodu, u grupi, izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, M. S. (37) zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga, dok će zbog istog dela, protiv 41-godišnje žene biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pretresom stanova i drugih prostorija osumnjičenih zaplenjena je veća količina opojnih droga – kilogram čistog heroina, oko 2,5 kg heroina spakovanog u više paketića za, kako se sumnja, uličnu prodaju, kilogram amfetamina, kao i 8.000 evra i oko 500.000 dinara.

Takođe, u akciji je zaplenjen pištolj marke „CZ“ i 50 komada pištoljske municije, pa će protiv M. Z. i V. L. biti podnete krivične prijave i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Dileri iz Rume pali sa 4 kilograma marihuane, pola kilograma heroina i arsenalom oružja

script type="text/javascript" src="//delivery.r2b2.io/get/luftika.rs/generic/in-media">
16 Shares
Share via
Copy link