Magazin Srbija

Dijanu Hrkalović niko ne zanima na mrežama, prati samo Vučića

aleksandar-vucic-dijana-hrkalovic
Foto: Telegraf

Bivša državna sekretarka MUP-a, Dijana Hrkalović, dan pred početak suđenja obrisala je sa svog Instagrama sve do sada postavljene fotografije, ali i pratioce. Sve, osim jednog – Aleksandra Vučića, predsednika Srbije i SNS.

Nakon što je kao novog branioca angažovala Vladimira Đukanovića, visokog funkcionera Srpske napredne stranke, bivša državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović obrisala je sa svog Instagram naloga sve do sada postavljene fotografije. Obrisala je i sve pratioce, osim jednog – Aleksandra Vučića, predsednika Srbije i SNS.

Iako je ranije pratila više naloga na ovoj društvenoj mreži, sada se među onima koje Hrkalović prati nalazi samo jedan – nalog predsednika Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića.

Dijana Hrkalović
Foto:Screenshot/Instagram/dijanahrkalovic

Suđenje Dijani Hrkalović trebalo bi da počne sutra.

Advokat Borivoje Borović rekao je da promena branioca ne predstavlja iznenađenje, jer se tako slučaj stavlja pod kontrolu.

– Angažovanjem režimskog advokata ovaj predmet se stavlja pod kontrolu, a Hrkalović se u samom začetku sprečava da govori“, ocenio je Borović za list Danas.

Kako je ranije najavljeno, sutra (2. mart) bi trebalo da počne suđenje Hrkalović optužene za trgovinu uticajem, za šta je tužilaštvo tražilo da bude kažnjena na pet godine zatvora.

Izvor:Nova

Apelacioni sud odbio žalbu, Dijana Hrkalović ostaje u pritvoru

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

156 Shares
156 Shares
Share via
Copy link