Magazin

Sa 12 godina počela da brije bradu, sada već 3 godine ne koristi brijač i tvrdi da se oseća prelepo (VIDEO)

devojka-sa-bradom
Foto: Printscreen

Koral Sančez iz Sijetla je, zbog niza hormonskih poremećaja, jednog dana primetila da joj raste brada, odnosno dlake na istoj. Imala je 12 godina.

Žena je dugi niz godina brijala bradu koja joj se pojavila na donjem delu lica. Nedavno se oslobodila stereotipa žene i redovnog brijanja, pustila je bradu i kaže da je zaista srećna.

Retko se dešava da devojke imaju ovakvu bradu. U njenom slučaju, bio je to sindrom policističnih jajnika, prenosi Kurir.

@dakotasbeard

Answer to @ashaabdi72 good question. Yes. #beardedlady #drinking #millennial #drinking #beer #dakotasbeard #fypage

♬ original sound – Dakotasbeard

Priča Koral Sančez postala je viralna nakon što je 29-godišnjakinja počela da deli svoje slike na društvenim mrežama. Ona se dičila svojom bujnom bradom.

Sada se 29-godišnjakinja oseća se prelepo sa svojim prirodnim imidžom. Ne brije se već skoro 3 godine.

– Mislim da sam počela da se brijem jer sam se osećala prinuđenom da to uradim. Osećala sam se loše zbog toga što su druga deca komentarisala moje guste zaliske – rekla je Koral Sančez.

Koral od 12. do 26. godine brijala je bradu svako jutro, odmah nakon ustajanja. Brada joj je tako brzo rasla da je morala da se brije čak i po dva puta na dan.

Takođe je nanosila nekoliko slojeva šminke kako bi sakrila sve znakove dlaka na licu.

– Trebalo mi je dosta vremena da prihvatim bradu. Sada se pogledam u ogledalo, smejem se i osećam se zaista lepo – kaže ona.

@dakotasbeard

Thank tou all for your amazing support! 🥰 #beardedlady #dakotasbeard #unilad #metrouk #thedailymail #thesun #ukpress #worldfamousbeardedlady #fypage #foryoupage #nonbinary #nonbinarytiktok #nonbinarypride

♬ original sound – Dakotasbeard

Supruga plastičnog hirurga hodajući je bilbord njegovog umeća, Ani je muž doterao sve

Luftika

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

63 Shares
Share via
Copy link