Magazin

Beograđanka odlepila zbog reakcije dečka iz Novog Sada čiji auto je udarila, traži ga preko mreža

sudar

Društvene mreže nekada zaista mogu imati izvanrednu funkciju u društvu, bilo da se radi o apelu za pomoć ugroženoj ili bolesnoj osobi ili detetu, bilo da je reč o potrazi za nestalom osobom, a uz pomoć njih možemo doći i do ljudi kojima iz bio kog razloga dugujemo zahvalnost kako bi im se revanširali zbog njihovog humanog gesta.

Na Reditu je osvanula priča devojke koja je u blizini novobeogradskog kružnog toka kolima udarila u automobil novosadskih tablica.

Momak iz Novog Sada je džentlmenski odbio da potražuje dolazak policije ili novčanu nadoknadu za nastalu štetu, već je početnici u vožnji poručio da ne brine i da je sve u redu.

Devojka putem društvenih mreža pokušava da pronađe ovog Novosađanina i mi kao redakcija želimo da joj pomognemo u njenoj plemenitoj nameri.

Ona je na Reditu opisala šta se zapravo sinoć dogodilo.

“Maločas sam se zakucala kolima u jednog dečka sa novosadskim tablicama blizu kružnog toka na Novom Beogradu. Početnik sam u vožnji i potpuno je moja krivica. Dečko je izašao iz kola, bacio pogled, potapšao me po ramenu i rekao ‘ma sve ok, ništa strašno’ na šta sam ga ja (potpuno prestravljena) pitala: “Šta mogu da uradim?’”, napisala je ona na ovoj specifičnoj društvenoj mreži.

Njena bojazan od uznemirujućih posledica ubrzo je prerasla u prijatno iznenađenje.

“Zamislite, dečko mi je samo rekao ‘ma opušteno, početnik si, nisi jako udarila’. Ponudila sam mu novac, čovek odbio.. i otišao”, dodala je.

Ipak, ona ipak ima potrebu da učestvuje u opravci i nadoknadi štete koju je nenamerno prouzrokovala i zato pokušava da pronađe ovog diskretnog novosadskog kavaljera.

“Međutim, ne mislim da je manja šteta i stvarno bih volela da pronađem ovog dečka da mu se zahvalim i ponudim pomoć oko popravke.. A ako ga ne pronađem, onda bih htela da se zahvalim svim Novosađanima i ljudima koji su uradili ovako nešto za nekoga. Vožnja po ovom gradu je nezgodna, ali je malo lepša i lakša kad naletiš na neku dobru osobu”, zaključila je svoju objavu ova devojka na Reditu.

Ubrzo je na njenu poruku reagovala internet zajednica, a skroman doprinos pronalaženju ovog sjajnog momka želi da pruži i vaš omiljeni internet portal.

Momčino, svojim gestom osvetlao si obraz svim svojim sugrađanima. Ukoliko ovaj članak dođe do tebe, želimo ti da se javiš Beograđanki koja je pokrenula potragu za svojim novim herojem.

Gestovi dobre volje nedostaju u našim životima, a tvoj ljudski čin nije ulepšao dan samo ovoj simpatičnoj devojci, već i svima nama koji smo na ovaj način saznali za tvoj šmekerski postupak.

Svima si nam pružio jednu sjajnu lekciju o razumevanju i solidarnosti. Hvala!

Solidarnost na delu – „Nemoj plaćati kiriju dok ovo ne prođe“

Redakcija

Delimo tekstove koji vrede. Jer vrede!

komentara

Klikni da objaviš komentar

2.4K Shares
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • More Networks
Copy link
Powered by Social Snap