Magazin

Devojka umrla tokom polnog odnosa sa fudbalerom, imala čak 4 srčana udara, prijatelje slagala gde ide

devojka-fudbaler-smrt

Smrt mlade devojke Livije da Silve, nakon što je imala polne odnose sa fudbalerom Korintijansa Dimasom de Oliveirom, duboko je potresla javnost i izazvala određene sumnje, pre svega zbog činjenice da je imala četiri srčana udara i posekotinu od pet centimetara u vagini!

Brazilski mediji ističu da će autopsija definitivno utvrditi šta se to desilo i zbog čega je devojka imala fatalno krvarenje, dok sam Dimas navodno nije pod istragom.

U međuvremenu su mediji napravili rekornstrukciju tragičnog dana, gde se ispostavilo da je Livija najpre slagala oca koji je bio penzionisani vojni policajac, prenosi Telegraf.

Oko 17.30 tog dana rekla mu je da sa prijateljima ide da gleda meč između Korintijansa i Sao Paula u obližnjem restoranu. Međutim, već je bila zakazala sastanak sa Dimasom koji je član U 20 tima Korintijansa.

Otišla je u zgradu u kojoj ovaj živi, a kamera na ulazu je pokazala da ju je Dimas sačekao i da su se zajedno popeli u stan.

Fudbaler je u svedočenju naveo da nisu konzumirali alkohol i droge i da se Livija onesvestila tokom drugog polnog odnosa koji su imali.

Dimas je potom pozvao hitnu pomoć, dobio je instruckije kako da izvrši masažu srca, a ekipa je po dolasku u stan zatekla devojku sa srčanim zastojem. Pomerili su krevet, sproveli proceduru oživljavanja i uspeli su u tome.

U kolima hitne pomoći uspeli su da oktljučaju njen telefon putem otiska, a medicinska sestra je pozvala njenu porodicu. Bez košulje i dokumenata, Dimas je takođe ušao u vozilo.

Mediji pišu da je živa stigla u bolnicu i da je tamo doživela četvrti srčani zastoj. Krvarenje iz rane od pet centimetara je zaustavljeno tek po dolasku u bolnicu i nisu mogli da kažu šta je izazvalo povredu.

Livijin otac, Rubens Čagas Matos, sreo je fudbalera Korintijansa koji mu je ispričalo šta se desilo u stanu, a njih dvojica su se posvađali i pozvana je policija. Nesrećni čovek je tvrdio da Dimas nije “izrazio nikakvu zabrinutost ili osećanje” u vezi sa situacijom.

Takođe, napominje se da je Dimas još te noći hteo da napusti gradi ode za Minas Žerais. Već je imao kupljenu autobusku kartu za 23 časa.

Maradona je bio poslednji boem svetskog fudbala, i nakon smrti napravio skandal o kojem priča planeta

Čitajte Luftiku na Google vestima

Share via
Copy link