Horoskop Horoskopski znakovi

Devicu, Lava i Bika u junu 2022. očekuju problemi koji će im pomrsiti sve planove

zabrinuta devojka horoskop

Jun je tradicionalno mesec koji donosi novi početak, ljubavne avanture i zanimljive susrete. Neki će ipak ovog juna morati da se uhvate u koštac za izvesnim problemima i izazovima.

Retko ko uživa u izazovnim situacijama, ali iz njih učimo i usavršavamo se, pa neretko kažemo ‘ko zna zašto je ovo bilo dobro’.

Devicu, Lava i Bika tokom juna 2022. očekuju nevolje i turbulencije, ali prisebnošću i mudrošću znaće da ih reše.

Devica

Za Device čak i tumačenje vlastitih postupaka može predstavljati izazov i upravo to će im se dogoditi u narednom periodu.

Analitičnim Devicama mnogo znači iskrenost, pa često odstupaju i od ličnih principa, a sve im se vrati poput bumeranga. Ovo je idealan period da duboko pogledaju u sebe i razmisle zašto je došlo do nepovoljnog razvoja stvari.

Lav

Lavove će u junu mučiti manjak energije i hroničan nedostatak vatre i strasti koja ih inače karakteriše.

To će biti nedvosmislen znak da im je vreme da pronađu balans i mir, a nipošto za samokritiku zbog manjka motivacije. Pripadnicima ovog znaka savetuje se da budu blagi prema sebi i bližnjima i da se predano posvete sami sebi.

Bik

Za Bikove jun 2022. biće posebno izazovan na poslovnom planu, biće sumnjičavi i pogodiće ih manjak samopouzdanja. Neprestano će se pitati da li su na dobrom putu i preispitivati koliko su odluke koje donose zaista dobre za njih.

Olakšavajuća okolnost je da će ih pratiti ljubavna sreća, pa je savet da se upravo na nju i fokusiraju. Optimizam je najučinkovitije sredstvo za prevazilaženje svih životnih prepreka.

Veliki ljubavni horoskop za drugu polovinu 2022. godine

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

62 Shares
Share via
Copy link