Horoskop Ljubavni horoskop

Veliki ljubavni horoskop za drugu polovinu 2022. godine

devojka-lepotica

Ljubavni horoskop za drugu polovinu 2022. godine – saznajte šta vas očekuje na romantičnom planu od juna do decembra!

Kada 21. juna Sunce pređe u znak Rak, počinje leto. Tih dana ljubavna energija biće u svom piku. To je idealan period za romantiku, pa će oni koji su zaljubljeni doživeti pravi procvat svoje ljubavi.

Jul mesec sa sobom nosi zabavu i avanturu, što će se posebno osetiti od 16. jula, kada Sunce u Raku formira trigon sa Merkurom i Neptunom.

U ovom periodu pucaćemo od samopouzdanja i zbog njega biti skloniji ljubavnim avanturama.

Avgust je prelomni period, kada ćemo saznati da li letnja romansa može da preraste u ozbiljnu vezu, a emocije, strasti i romantične vibracije biće na maskimumu.

A šta se dešava dalje? Saznajmo:

Ovan

U junu se očekuje period ljubavi i romantike, kada će se Ovan osećati srećno. Jul je takođe dobar za zabavljanje, ali treba da budete spremni na činjenicu da veze koje su nastale možda neće biti dugoročne. U septembru, novembru i decembru očekuje se period stabilnosti. Oktobar ponovo može da stvori napetost u vezi, što može dovesti do raskida.

Bik

Leto će biti veoma uspešan period za ljubav. Odnosi će se razvijati skladno, a nesporazumi koji se pojave mogu se ispraviti razgovorom o problemima sa partnerom. Kraj avgusta – početak septembra može biti teško vreme – postoji mogućnost sukoba i rastanaka. Druga polovina septembra biće lagana i skladna. Novembar i početak decembra su još jedan težak period, sukobe treba izbegavati.

Blizanci

Najpovoljniji period u godini je kraj juna – početak jula. Tokom ovog perioda Venera prolazi kroz Blizance, što povećava verovatnoću zabavljanja, kao i novi romantični period u već uspostavljenoj vezi. S druge strane, prva polovina jula može postati period nestabilnosti, Blizanci će možda želeti slobodu. Od kraja avgusta i celog septembra nastaje težak period, moguće je razdvajanje partnera i prekid odnosa. Slični problemi se mogu ponoviti u novembru i početkom zime. Važno je posebno voditi računa o partnerstvu u ovim periodima.

Rak

Leto, kao i septembar, biće period romantike za Rakove. U julu i početkom avgusta Venera će proći kroz znak Raka i povezati se sa Lilit. Jaka ljubav je moguća, intezivne emocije i osećanja mogu dovesti do početka živopisne romanse. U oktobru se očekuje težak period u ličnom životu – verovatne su svađe i obračun za Rakove koji su u vezi.

Lav

Dobro vreme za nova poznanstva je kraj juna i početak jula. Međutim, Lavovi treba da uzmu u obzir da veza koja je počela krajem juna – početkom jula, verovatno neće biti dugoročna i ozbiljna. Avgust i septembar su povoljni za brak. Od oktobra do decembra, predstavnici vatrenog elementa imaju harmonično vreme za ljubavni život.

Devica

Letnji meseci i početak jeseni pružiće puno romantičnih trenutaka i novih poznanstava. Kraj jula-početak avgusta je najsjajniji i najupečatljiviji period kada će predstavnici znaka biti u stanju ljubavi. Krajem novembra ili početkom decembra mogu nastati mali sukobi u odnosima. Međutim, svi ovi problemi će prestati da budu aktuelni do nove godine.

Vaga

Nova poznanstva su moguća u julu, ali je malo verovatno da će dovesti do ozbiljne veze, rastanak je moguć već sredinom meseca. Krajem avgusta – početkom septembra, mnogi predstavnici znaka će odnose prebaciti na ozbiljniji nivo razvoja. U oktobru su mogući nove romanse, Vage će biti popularne kod suprotnog pola. U preostalim mesecima predstavnike znaka očekuje harmoničan i nekonfliktan period.

Škorpija

U julu i avgustu očekuju vas nova poznanstva, kada će emocije i osećanja preplaviti Škorpije. Male poteškoće u partnerstvu, kao i rastanak mogući su u junu i septembru. Međutim, od sredine prvog meseca jeseni odnosi će postati harmoničniji i stabilniji, imaćete mnogo nežnih osećanja i međusobnog razumevanja. Novembar takođe biti težak mesec: mogući su sukobi na osnovu želje da se oslobodite ograničenja voljene osobe.

Strelac

U julu preti rizik od rastanka. Još jedan mesec kada Strelac može da oseti napetost u ljubavnoj sferi je septembar. U ovom periodu moguće su nesuglasice među partnerima. U novembru-decembru, predstavnici znaka će biti okruženi pažnjom, ljubavlju i komplimentima. Očekuje ih svetao period, povoljan za veze i romansu.

Jarac

Jun, sredina septembra i novembar – period harmonije i međusobnog razumevanja u odnosima. Krajem jula – početkom avgusta, Jarčevi bi trebalo da kontrolišu svoje emocije i da postanu iskreniji i brižniji prema partneru kako bi održali vezu. Tokom ovog perioda postoji rizik od konflikta, ili će sami Jarčevi želeti slobodu. U ovom trenutku, predstavnici znaka mogu započeti burnu rompokušajte da ostanete smireni i taktični.

Vodolija

U drugoj polovini jula verovatno su poteškoće u odnosima zbog ograničenja od strane partnera. Najprometniji period je jun i septembar. Mogući su sukobi, snažno odstupanje u mišljenju sa partnerom. Kraj godine će zadovoljiti smirenost, harmoniju i stabilnost u sferi odnosa. Ljubavni horoskop ističe da Vodolije neće ostati same za novogodišnje praznike.

Ribe

U leto Ribe čeka period harmonije i novih romantičnih poznanstava. Najupečatljivije vreme za ljubav biće od kraja jula do početka avgusta. Nesporazumi u odnosima mogući su u septembru, kao i krajem novembra i početkom decembra.

Izvor: Sensa

5 znakova Zodijaka je nemoguće slagati, oni su živi detektori laži

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

OGLAS

643 Shares
643 Shares
Share via
Copy link