Horoskop

Za Devicu, Vodoliju i Vagu sve će se promeniti do septembra 2022, zvezde im spremaju ludilo

horoskop-avgust-zena-uzivanje

Tri znaka će pod uticajem punog Meseca u Vodoliji uspeti da urade čak i ono što nisu smeli ni da zamisle.

Devica

Devica će do 15. avgusta kuburiti sa svakodnevnim teškoćama pokušavajući da isposluje posebno važan posao.

U trenutku kada se bude činilo da je sve propalo, na scenu stupa nebo i šalje pomoć. Očekujte susret sa osobom koja će vam promeniti život i to ne samo trenutnu situaciju već i dugoročno, piše Zadovoljna.

Zvezde vam šalju pomoć a pre svega potvrdu da se iskrenost isplati. Čak i ako ste bili nedavno razočarani, do 1. septembra će se stvari potpuno promeniti a vas očekuje posao koji će vam doneti blagostanje, piše Luftika.

Vaga

Biće to sudbinski susret koji će vam promeniti život. Moguće je da će osoba doneti vesti o nasledstvu ili predlog o poslovnom partnerstvu i započinjanju sasvim novog posla.

Tek, šta god da se dogodi vaše šanse da profitirate su gotovo zagarantovane. I ne samo to. Posle ovog avgusta vaš život neće biti isti.

Druga polovina meseca, pa sve do 1. septembra je rezervisana za poslovni ali i za duhovni napredak i sveopštu promenu na bolje.

Vodolija

Iako ne pričate mnogo o svojim snovima, vi im konstantno težite. I to će se sada isplatiti. Svoji, originalni i otvoreni, vi ovog avgusta ostvarujete svoj nedosanjani san o poslu u kome ćete moći da ispoljite svu svoju kreativnost i talenat.

Takvu ponudu koja se ne odbija dobićete na jednom značajnom susretu sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja. S obzirom da je ovo vreme vašeg sijanja, svi će primetiti koliko ste posebni.

Pored svega, za svoj rad ćete biti dobro plaćeni i to onako kako se niste mogli ni nadati.

Retrogradni Uran u Biku od 24. avgusta iz korena menja život Biku, Lavu, Škorpiji i Vodoliji

Čitajte Luftiku na Google vestima

Marija Jovanović

♉ ♓
Rođena nežna i ratoborna. Obožava Bulgakova, Monea i astrologiju. Diplomirani profesor književnosti.

Dodaj komentar

Klikni da objaviš komentar

1.9K Share
1.9K Share
Share via
Copy link